ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 6 . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 1246 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מלח, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת ללא חלב, מילקשייק עוגת גזר בריא (ללא גלוטן, ללא סוכר, שומן נמוך), ו עוגת גזר כוסמת בריאה (ללא סוכר, דל שומן, סיבים גבוהים, ללא גלוטן, טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש לתנור ל -350ºF. בנדיבות חמאה שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב תערובת קמח ללא גלוטן, מסטיק xanthan, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח ללא גלוטן
מסטיק Xanthan
יכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
להקציף עד בשילוב יסודי. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הוסף סוכר, שמן וביצים לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, או להוסיף לקערה גדולה ולהשתמש במערבל חשמלי כף יד. הכה עד חלקה, כדקה אחת.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להוסיף וניל לנצח עוד דקה. לאט להוסיף את תערובת הקמח והכה במהירות בינונית נמוכה במשך 1 דקה. מקפלים גזר, אגוזי מלך, קוקוס עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
7
אופים עד שקיסם מוכנס באמצע יוצא נקי, כ -50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
העברת מחבתות מתלה קירור ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות. השתמש בסכין קטנה לחתוך סביב הצדדים מחבת כדי לשחרר את העוגה. הפוך שכבות עוגה על מתלה, לקלף את הנייר ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
עבור ציפוי גבינת שמנת: מקציפים חמאה וגבינת שמנת במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, או בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד אור ורך.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים אבקת סוכר ומכים במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מקציפים וניל, גרידת לימון ומיץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
כסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
11
מניחים עוגה מקוררת אחת על מגש.
12
מורחים שכבה עבה של ציפוי על החלק העליון של העוגה, מכסה את כל פני השטח באופן שווה, ולאחר מכן להגדיר את העוגה השנייה על גבי. השתמש מרית אופסט כדי להפיץ יותר זיגוג סביב החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. אם אתה רוצה, צנרת שושנות קטנות של זיגוג סביב הקצוות של העוגה עבור מגע דקורטיבי. (ראה כאן עבור מצגת תמונות על איך להקפיא עוגה.)