עוגת גזר עם ציפוי גבינת מייפל שמנת
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 592 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חצאי אגוזים, ביצים, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת הגזר הטובה ביותר " עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם מילוי קרם פקאן וזיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ'. שורה תחתונה של מחבתות עם נייר שעווה. חמאה ונייר קמח; לנצל את עודף קמח.
לטאטא קמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערה בינונית כדי להתמזג.
להקציף סוכר ושמן בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עד מעורבב. מערבבים גזר, אגוזי מלך וג ' ינג ' ר. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגות מגניבות במחבתות 15 דקות. הפעל על מדפים. לקלף נייר שעווה; עוגות מגניב לחלוטין.
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עד אור ורך.
מוסיפים אבקת סוכר ומכים במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מקציפים בסירופ מייפל. תרגע עד שתהיה מספיק מוצק כדי להתפשט, 30 דקות.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש.
מורחים עם זיגוג 3/4 כוס. למעלה עם שכבה שנייה.
מורחים הדובדבן שנותר על העוגה כולה. סדר חצאי אגוז סביב קצה העליון. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.)