קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת

עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת Ii (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 191°. חמאה התחתון ואת הצדדים של 2 (9 אינץ 'עגול, 2 אינץ' עמוק) מחבתות עוגה בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב את הסוכר החום על המהירות הנמוכה ביותר כדי לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
4
הוסף ביצה 1 ולהמשיך לערבב על נמוך עד חלקה incorporated.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
מוסיפים את הביצים הנותרות, אחת בכל פעם, ומערבבים נמוך עד חלקה ומאוגדת. כבה את המיקסר לגרד את הקערה ולחתור. להחזיר את המיקסר נמוך ולאחר מכן להוסיף את השמן בזרם יציב דק ולהמשיך להכות עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
הוסף את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, באמצעות מרית גומי גדולה לקפל את התערובת יחד עד רק incorporated. מקפלים את הגזר, יחד עם האגוזים והצימוקים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
7
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להחליק את צמרות.
8
אופים עד שהשכבות מוצקות ועולות וקצה סכין הקילוף מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
9
להעביר מתלה חוט לתת מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן להפוך את שכבות העוגה על המדף לקלף את נייר הקלף. השתמש מתלה אחר או צלחת גדולה כדי להפוך את שכבות העוגה שוב ואז להחליק אותם בחזרה על המדף כך שהם בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מתלה תילמתלה תיל
10
תן לשכבות העוגה להתקרר לחלוטין. האם קדימה: העוגות ניתן אפוי קדימה, מקורר, עטוף בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, ומקורר עד 2 ימים, או קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את גבינת שמנת וחמאה והכה על בינוני עד חלקה, 30 שניות עד 1 דקה. כבה את המיקסר לגרד את הקערה ולחתור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
2
מוסיפים את הסוכר והוניל של המאפים, ומכים על בינוני, מגרדים את הקערה ומשוט לפי הצורך, עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת גדולה ומכסים את החלק העליון עם כ 1/3 של הציפוי. הפוך את השכבה השנייה על גבי השכבה התחתונה חלבית כך הצד השטוח (התחתון) הוא על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
2
מורחים את הציפוי שנותר בצדדים והחלק העליון של העוגה. אם השתמשת אגוזי מלך או פקאן בעוגה, מפזרים את הציפוי עם כמה כפות של קלוי קלוי אגוזים קצוצים. הישארו בטמפרטורת החדר הקרירה עד תקופת המאסר. האם קדימה: עוגת גזר יכול להיות אפוי חלבית קדימה ושמר, בתוך כיפת עוגה אטומה, בטמפרטורת החדר מגניב, במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
אגוזי מלךאגוזי מלך
גזרגזר
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
אגוזיםאגוזים

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחריע או שמן קנולהחריע או שמן קנולה3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקים, מנופה לאחר המדידהסוכר ממתקים, מנופה לאחר המדידה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות גבינת שמנת, צונןחבילות גבינת שמנת, צונן4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר, גזוז, קלופים, מגורד בגסות על החורים הגדולים ביותר של פומפיה תיבת או להב פומפיה בסדר של מעבד מזון (על 3 כוסות ארוז בקלילות בסך הכל)גזר, גזוז, קלופים, מגורד בגסות על החורים הגדולים ביותר של פומפיה תיבת או להב פומפיה בסדר של מעבד מזון (על 3 כוסות ארוז בקלילות בסך הכל)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים כהים או זהוביםצימוקים כהים או זהובים0חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע2חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובח או מלח שולחןמלח ים משובח או מלח שולחן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק112 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, מתרככת בטמפרטורת החדרחמאה לא מלוחה, מתרככת בטמפרטורת החדר11 כף אורגנו מיובשתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1581 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך או פקאן, קצוץ גס, בתוספת קלוי יותר אגוזים לקישוטאגוזי מלך או פקאן, קצוץ גס, בתוספת קלוי יותר אגוזים לקישוט