עוגת גזר קלה עם ציפוי גבינת שמנת
והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1008 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "חמאה", " גזר " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. מתכונים דומים: עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון, אגוז מוסקט, allspice, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
מניחים את הביצים, הסוכרים, השמן והיוגורט בקערה גדולה ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב. מערבבים את הגזר עד מעורב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת זכוכית 13 על 9 אינץ ' אפייה (אין צורך מעיל עם חמאה), להחליק אותו לתוך הפינות עם מרית גומי.
אופים, סיבוב המנה לאחר 20 דקות, עד tester קיסם או עוגה מוכנס במרכז יוצא יבש עם רק כמה פירורים, על 40 עד 50 דקות בסך הכל.
להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני ציפוי, לפחות 2 שעות. בינתיים, טוסט האגוזים.
מניחים את האגוזים על תבנית אפייה ואופים עד השחמה קלה וריחני, על 10 דקות.
מניחים את החמאה וגבינת השמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית גבוהה עד אור, רכה, ומאוגדת באופן מלא, כ 3 דקות.עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל. הפעל את המיקסר נמוך ומערבבים עד הסוכר משולב, על 30 שניות.עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט שוב. הפוך את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה ומערבבים עד שהציפוי קרמי ורך, כ -3 דקות.
מורחים את כל הזיגוג בשכבה זוגית על העוגה המקוררת ומפזרים באופן שווה את האגוזים הקלויים על הזיגוג. אם אתה לא מתכנן לאכול את העוגה בתוך 4 שעות, לכסות אותו בניילון נצמד ולקרר עד 3 ימים. לפני ההגשה, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 45 דקות כדי לקחת את הצינה.