עוגת גזר של סבתא הירס
סבתא Hiers ' עוגת גזר דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1119 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פקאן, תמצית ונילן, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו עוגת גזר תפוחים של סבתא, עוגת גזר ללא חלב הטובה ביותר של סבתא, ו עוגיות הגזר של סבתא עם ציפוי חמאה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות f. גריז וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות עגולות; בשורה התחתונה של המחבתות עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר, סודה לשתיה, קינמון, ומלח.
מוסיפים ביצים ושמן צמחי. באמצעות מערבל יד, להתמזג עד בשילוב.
מוסיפים גזר ופקאנים, אם משתמשים.
הסר מהתנור להתקרר במשך 5 דקות.
הסר מן המחבתות, מניחים על נייר שעווה ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
הוסף את כל החומרים, למעט אגוזים, לתוך קערה בינונית והכה עד רכות באמצעות מערבל יד. מערבבים את האגוזים.
מורחים ציפוי על גבי כל שכבת עוגה. ערם את העוגות על צלחת הגשה ולהגיש.