עוגת גזר תלת שכבתית
מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה מושלם עבור פסחא. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמן בוטנים, פקאן, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת גזר תלת שכבתית, עוגת גזר תלת שכבתית, ו עוגת שכבות גזר (מתכונים דומים).
הוראות
לשים את הקמח, מלח, סודה לשתיה, קינמון, וקקאו בקערת ערבוב, ולהקציף יחד כדי להתמזג.
שמים את הסוכרים בקערת ערבוב גדולה, ומקציפים בשמן בוטנים. ואז לטאטא את הביצים אחד בכל פעם, ואחריו וניל. כאשר מעורבב באופן מלא, להוסיף את תערובת הקמח בבת אחת, ומערבבים רק עד חלקה. מערבבים את הגזר המגורד ואת הפקאן. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שלושת מחבתות העוגה. זרוק כל מחבת בחדות על הדלפק מגובה של כ 6 אינץ ' כדי להסיר את כל כיסי אוויר.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שמרכז השכבות חוזר בעדינות כאשר נוגעים בו.
הסר מהתנור, ומניח על מדפי קירור עד מקורר לחלוטין, ואז unmold.
חותכים את החמאה לחתיכות 2 אינץ', ולשים בקערת הערבוב של מערבל חשמלי.
מערבבים על מהירות בינונית רק עד שהחמאה מתחילה להיות גמישה, כ -34 דקות.
מוסיף את גבינת שמנת בחתיכות, ומערבבים עד מעורבב היטב. לאט מוסיפים את הממתקים סוכר ווניל, ומערבבים עד מעורבב. להגדיל את מהירות מערבל מעט, ולהמשיך לערבב במשך 23 דקות, עד הזיגוג הופך קל ורך.
הסר מן המיקסר, ולקפל את הפקאן.
מניחים את אחת השכבות עוגה, בצד התחתון למעלה, על צלחת עוגה או כנים. כפית כרבע של הזיגוג על השכבה, ולהפיץ אותו באופן שווה.
מניחים שכבה שנייה, בצד התחתון למטה, על גבי הראשון, ומורחים עם כמות שווה של ציפוי.
מניחים את השכבה הסופית, בצד התחתון למטה, על גבי אחרים, כפור את החלק העליון ואת הצדדים עם זיגוג הנותרים. אחסן באזור קריר אך לא בקירור עד ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;