עוגת גיליון שוקולד גרמנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת גיליון שוקולד גרמנית. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 254 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם וניל, תערובת עוגת שוקולד בטי גרמנית, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת גיליון שוקולד גרמנית, עוגת גיליון שוקולד גרמנית, ו עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). תרסיס 15x10x1 אינץ ' פאן עם ספריי בישול.
הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים.
הגדר שליטה בתנור לצלות. בקערה בינונית, מערבבים חלב מרוכז, קוקוס ופקאנים; מתפשטים על עוגה חמה. לצלות על מתלה התנור הנמוך ביותר על 2 דקות או עד הזהב. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה.
בקערה גדולה, לנצח חמאה, אבקת סוכר, קקאו ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב, להכות עד ציפוי הוא חלק ומפיץ. עוגת פרוסט. חנות מכוסה במקרר.