עוגת גיליון שוקולד גרמנית
מתכון עוגת גיליון שוקולד גרמנית יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לך קקאו, ביצה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת גיליון שוקולד גרמנית, עוגת גיליון שוקולד גרמנית, ו עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס).
הוראות
Beat German chocolate cake mix and next 3 ingredients at medium speed with an electric mixer 3 to 4 minutes or until creamy.
Pour batter into a 15- x 10-inch jellyroll pan coated with cooking spray.
Bake at 350 for 15 minutes.
Combine sweetened condensed milk, coconut, and pecans; spread over warm cake.
Broil, on lowest rack in oven, about 2 minutes or until golden.
Remove from oven and cool.
Beat margarine and next 3 ingredients at medium speed with an electric mixer until blended; gradually add fat-free milk, beating until smooth.
Note: For testing purposes only, we used Duncan Hines Moist Deluxe German Chocolate Cake