עוגת גלידה
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 116 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חמאה, ציפוי גלידת פאדג', גלידת שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
שים בצד 12 עוגיות. לרסק עוגיות שנותרו; לערבב עם חמאה. לחץ 2/3 על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. Stand עוגיות שמורות סביב קצה. מיקרוגל 1/2 כוס ציפוי פאדג ' לפי ההוראות על החבילה; טפטוף מעל קרום. הקפאה 15 דקות.
לרכך 1-1 / 2 כוסות של כל גלידה טעם; להפיץ, 1 טעם בכל פעם, על שכבת פאדג ' בקרום.
מפזרים תערובת פירורים נותרת. סקופ נשאר גלידה לתוך כדורים; מקום על שכבת פירור.
להקפיא 4 שעות או עד המשרד. כאשר מוכן לשרת, קינוח העליון עם שוט מגניב. מיקרוגל שנותר ציפוי פאדג ' לפי ההוראות על החבילה; טפטוף מעל קינוח.