עוגת גלידה
צריך קינוח צמחוני? עוגת גלידה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
קרם קיצור; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקצפת לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. הכה היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר משומנת ומשורנת 9-x 5-x 3 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות; להסיר מחבת מגניב. פורסים עוגה ומגישים עם גלידה ותותים, אם תרצה.