עוגת גלידה עפר
עוגת גלידה עפר עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זה מושלם עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם עוגיות כריך שוקולד ממולאות בקרם, תערובת עוגת המזון של בטי השטן, עוגיות וגלידת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של מחבת 13x9 אינץ 'עם נייר שעווה, משאיר על 2 אינץ' של נייר שעווה תלוי בכל הצדדים של מחבת. לחץ על גלידה באופן שווה במחבת. מכסים בניילון נצמד; להקפיא 2 שעות או עד המשרד.
תנור חום עד 177°. תחתית גריז רק של עוד מחבת 13x9 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול; מחבת קו עם נייר קלף בישול. הפוך ואופה עוגת לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מגניב 10 דקות; להפעיל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר.
מקום קירור מתלה הפוך על פני מחבת; להפוך מתלה ומחבת מעל.
הסר מחבת ונייר. עוגה מגניבה לחלוטין, בערך 1 שעה.
מקציפים תערובת פודינג וחלב עם חוט להקציף 2 דקות; בואו לעמוד 3 דקות. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה.
פיצול עוגה אופקית כדי להפוך 2 שכבות. להחזיר את השכבה התחתונה של עוגה למחבת. השתמש בנייר שעווה כדי להרים גלידה מחבת.
מניחים גלידה על גבי שכבת העוגה; למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים פודינג באופן שווה על עוגה.
מפזרים פירורי עוגיות וסוכריות גומי.
מגישים באופן מיידי. החנות מכוסה במקפיא.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "