עוגת גנאש שוקולד
גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד מריר איכותי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, ו 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 3 (7 או 8 אינץ', 2 אינץ ' עמוק) מחבתות עוגה עגולות ותחתיות קו עם סיבובים של שעווה או נייר קלף. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
לטאטא יחד מים, קקאו ואבקת אספרסו עד חלקה, ואז לטאטא בחלב ווניל.
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח.
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת קקאו בקבוצות, מתחילים ומסתיימים בקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מחלקים הבלילה בין מחבתות (על 2 1/3 כוסות למחבת), החלקה צמרות.
אופים באמצע התנור עד בודק יוצא נקי, 30 עד 35 דקות עבור מחבתות 7 אינץ או 20 עד 25 דקות עבור 8 אינץ'. מגניב מחבתות על מדף 30 דקות, ואז להתהפך על מדפים, להסיר נייר, מגניב לחלוטין.
להביא קרם לרתיחה בסיר 3-4 ליטר ולהסיר מחום.
להעביר גנאש לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה אבל להפיץ, כ 4 שעות. (אם גנאש הופך עבה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך.)
סדר שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת להפיץ 2/3 כוס גנאש באופן שווה על זה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת 2/3 כוס ganache, מתפשט באופן שווה, אז שכבת עוגה שלישית. (צינה גנאש במידת הצורך כדי לשמור על עקביות להפיץ.) עוגת צמרמורת עד מילוי גנאש הוא המשרד, על 1 שעה. שמור נשאר גנאש בעקביות להפיץ, מצמרר בעת הצורך.
מורחים שכבה דקה של גנאש מעל וצדדים של עוגה לאטום בפירורים, ואז לצנן 30 דקות.
מורחים גנאש הנותרים באופן שווה מעל וצדדים של עוגה.
* שכבות עוגה עשויות להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ואז מקורר, עטוף היטב בניילון נצמד.* גנאש עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 עד 3 שעות כדי לרכך לעקביות להפיץ.* עוגה זו יכולה להתבצע גם 2 (8 אינץ', 2 אינץ ' עמוק) מחבתות עוגה עגולות. פיצול שכבות אופקית, ולאחר מכן להשתמש 1/2 כוס ganache בין השכבות.* העוגה שהורכבה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים. נשיקות מרנג עם תשוקה-פרי טיפש