קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גנאש שוקולד

עוגת גנאש שוקולד
גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד מריר איכותי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, ו 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 3 (7 או 8 אינץ', 2 אינץ ' עמוק) מחבתות עוגה עגולות ותחתיות קו עם סיבובים של שעווה או נייר קלף. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא יחד מים, קקאו ואבקת אספרסו עד חלקה, ואז לטאטא בחלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים תערובת קמח ותערובת קקאו בקבוצות, מתחילים ומסתיימים בקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מחלקים הבלילה בין מחבתות (על 2 1/3 כוסות למחבת), החלקה צמרות.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
אופים באמצע התנור עד בודק יוצא נקי, 30 עד 35 דקות עבור מחבתות 7 אינץ או 20 עד 25 דקות עבור 8 אינץ'. מגניב מחבתות על מדף 30 דקות, ואז להתהפך על מדפים, להסיר נייר, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
להביא קרם לרתיחה בסיר 3-4 ליטר ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להקציף בשוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להעביר גנאש לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה אבל להפיץ, כ 4 שעות. (אם גנאש הופך עבה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך.)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
סדר שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת להפיץ 2/3 כוס גנאש באופן שווה על זה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת 2/3 כוס ganache, מתפשט באופן שווה, אז שכבת עוגה שלישית. (צינה גנאש במידת הצורך כדי לשמור על עקביות להפיץ.) עוגת צמרמורת עד מילוי גנאש הוא המשרד, על 1 שעה. שמור נשאר גנאש בעקביות להפיץ, מצמרר בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2
מורחים שכבה דקה של גנאש מעל וצדדים של עוגה לאטום בפירורים, ואז לצנן 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
3
מורחים גנאש הנותרים באופן שווה מעל וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1
* שכבות עוגה עשויות להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ואז מקורר, עטוף היטב בניילון נצמד.* גנאש עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 עד 3 שעות כדי לרכך לעקביות להפיץ.* עוגה זו יכולה להתבצע גם 2 (8 אינץ', 2 אינץ ' עמוק) מחבתות עוגה עגולות. פיצול שכבות אופקית, ולאחר מכן להשתמש 1/2 כוס ganache בין השכבות.* העוגה שהורכבה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים. נשיקות מרנג עם תשוקה-פרי טיפש
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה