קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גנאש שוקולד

עוגת גנאש שוקולד
גשו לסופר וקנו מלח, שוקולד מריר איכותי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, ו 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 3 (7 או 8 אינץ', 2 אינץ ' עמוק) מחבתות עוגה עגולות ותחתיות קו עם סיבובים של שעווה או נייר קלף. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פולי אספרסו מצופים שוקולד מרירפולי אספרסו מצופים שוקולד מריר
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
לטאטא יחד מים, קקאו ואבקת אספרסו עד חלקה, ואז לטאטא בחלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
4
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
מוסיפים תערובת קמח ותערובת קקאו בקבוצות, מתחילים ומסתיימים בקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
6
מחלקים הבלילה בין מחבתות (על 2 1/3 כוסות למחבת), החלקה צמרות.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
אופים באמצע התנור עד בודק יוצא נקי, 30 עד 35 דקות עבור מחבתות 7 אינץ או 20 עד 25 דקות עבור 8 אינץ'. מגניב מחבתות על מדף 30 דקות, ואז להתהפך על מדפים, להסיר נייר, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
1
להביא קרם לרתיחה בסיר 3-4 ליטר ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף בשוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להעביר גנאש לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה אבל להפיץ, כ 4 שעות. (אם גנאש הופך עבה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך.)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
1
סדר שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת להפיץ 2/3 כוס גנאש באופן שווה על זה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת 2/3 כוס ganache, מתפשט באופן שווה, אז שכבת עוגה שלישית. (צינה גנאש במידת הצורך כדי לשמור על עקביות להפיץ.) עוגת צמרמורת עד מילוי גנאש הוא המשרד, על 1 שעה. שמור נשאר גנאש בעקביות להפיץ, מצמרר בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
מורחים שכבה דקה של גנאש מעל וצדדים של עוגה לאטום בפירורים, ואז לצנן 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מורחים גנאש הנותרים באופן שווה מעל וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
* שכבות עוגה עשויות להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ואז מקורר, עטוף היטב בניילון נצמד.* גנאש עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 עד 3 שעות כדי לרכך לעקביות להפיץ.* עוגה זו יכולה להתבצע גם 2 (8 אינץ', 2 אינץ ' עמוק) מחבתות עוגה עגולות. פיצול שכבות אופקית, ולאחר מכן להשתמש 1/2 כוס ganache בין השכבות.* העוגה שהורכבה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים. נשיקות מרנג עם תשוקה-פרי טיפש
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה