קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גרבנזו עם תבלינים כתומים

עוגת גרבנזו עם תבלינים כתומים
עוגת גרבנזו ספייס אורנג'לוקחת בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 163 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ולקטו אובו משרת 6 . 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם אבקת אפייה, שעועית גרבנזו, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת שעועית גרבנזו כתומה שוקולד (ללא גלוטן), עוגת תבלינים כתומה, ו עוגת תבלינים כתומה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגה מרובעת בגודל 8 אינץ ' או מרפדים בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
מעבדים פולי גרבנזו במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים קינמון וציפורן ודופקים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
4
מוסיפים ביצים, סוכר, אבקת אפייה וגרידת תפוז; מעבדים עד לאיחוד. מערבבים מיץ תפוזים לתערובת גרבנזו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכרסוכר
ביצהביצה
5
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ -50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
מוציאים את העוגה מהתבנית ומצננים לחלוטין על רשת לפני שחותכים לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.