קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות69
מגזין

עוגת דג בקלה מיובשת

עוגת דג בקלה מיובשת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו עגבניות, קינמון טחון, מרז'ורם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית נסו עוגת דג בקלה מיובשת, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לכסות את חתיכות הבקלה עם 2 סנטימטרים של מים קרים ולספוג, מקורר, לפחות 24 שעות ועד 36 שעות, שינוי המים 2 עד 3 פעמים ביום וטועמים את הבקלה כדי לבדוק מליחות לאחר 24 השעות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לאחר הבקלה ספוג מספיק, לחלוט אותו בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מעבירים את הבקלה לקערה גדולה ושומרים 2 כוסות של נוזל הציד הלא חוקי. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס בעדינות את הבקלה לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את השמן מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיף את השום ואת sauté במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את הבקלה הגרוס, יחד עם האורז והעגבניות הקצוצות, מערבבים לשלב ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
7
מוסיף את פירה עגבניות, פטרוזיליה, מנטה, מרג ' ורם, גרידה כתומה, קינמון, allspice, ואת 2 כוסות שמורות ציד בלתי חוקי נוזלי ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהחום ומניחים בצד בזמן שאתם מכינים את בצק הפילו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1
מניחים את הקמח בקערה גדולה וליצור באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את היין, שמן זית, ומלח לבאר ולהשתמש בידיים שלך כדי לשלב בהדרגה את החומרים. לאחר כל הנוזל נספג, בהדרגה להתחיל להוסיף מים בדיוק לפי הצורך, תוך שימוש בידיים שלך כדי לשלב את המים לתוך הבצק. המשיכו לעבוד על הבצק והוסיפו מים עד שהבצק יהיה אחיד למדי ולא דביק יותר-ייתכן שיישארו לכם מים. מחלקים את הבצק לשני כדורים ולשטח אותם לדיסקים. להחזיר את הדיסקים של הבצק לקערה ולכסות בניילון נצמד ואחריו מגבת מטבח גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תן את שאר הבצק בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 177°. בנדיבות מברשת 13 על ידי 9 אינץ ' אפייה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
על משטח מקומח קל, מגלגלים את שני הדיסקים של הבצק לכדי בערך 18-על ידי 14 אינץ ' מלבנים. מסדרים 1 מלבן של בצק בתבנית אפייה מוכנה, המאפשר לכל בצק עודף לתלות מעבר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיף את מילוי בקלה, להפיץ אותו באופן שווה בתבנית האפייה. מסדרים את המלבן השני של הבצק על מילוי הבקלה ומשתמשים באצבעות כדי לגלגל וללחוץ את קצוות הבצק יחד, מקפידים ליצור חותם טוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מברישים את העוגה בשמן ואז מפזרים אותה במים. השתמש קיסם או מזלג לתקוע כמה חורים בחלק העליון של העוגה כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
5
אופים את העוגה עד הבצק הוא חום זהוב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר את העוגה מתלה חוט כדי לאפשר מגניב לפחות 30 דקות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מרז'ורם טרי קצוץ או אורגנומרז'ורם טרי קצוץ או אורגנו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נענע טרי קצוץנענע טרי קצוץ3ציפורןשום, טחוןשום, טחון1חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית ועוד לצחצוח צלחת האפייה ובצק פילושמן זית ועוד לצחצוח צלחת האפייה ובצק פילו1( חצילים)בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםכפית ארוזה מגוררת דק גרידה כתומה (מ 1 כתום)כפית ארוזה מגוררת דק גרידה כתומה (מ 1 כתום)680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ללא עצמות, בקלה מלח ללא עור( bacalao), שטוף היטב לחתוך 4 או 5 חתיכות גדולותללא עצמות, בקלה מלח ללא עור( bacalao), שטוף היטב לחתוך 4 או 5 חתיכות גדולות1אוראו ממולאים כפוליםמלח שולחןמלח שולחן8שרימפס וורידיםמלח שולחן ופלפל שחור טחון טרימלח שולחן ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירה עגבניותפירה עגבניות2עגבניות בשלות, קלופים וקצוצים דקעגבניות בשלות, קלופים וקצוצים דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים פושריםמים פושרים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לבן גרגיר ארוךאורז לבן גרגיר ארוך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו