מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו עגבניות, קינמון טחון, מרז'ורם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית נסו עוגת דג בקלה מיובשת, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לכסות את חתיכות הבקלה עם 2 סנטימטרים של מים קרים ולספוג, מקורר, לפחות 24 שעות ועד 36 שעות, שינוי המים 2 עד 3 פעמים ביום וטועמים את הבקלה כדי לבדוק מליחות לאחר 24 השעות הראשונות.
מוסיף את פירה עגבניות, פטרוזיליה, מנטה, מרג ' ורם, גרידה כתומה, קינמון, allspice, ואת 2 כוסות שמורות ציד בלתי חוקי נוזלי ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהחום ומניחים בצד בזמן שאתם מכינים את בצק הפילו.
מוסיף את היין, שמן זית, ומלח לבאר ולהשתמש בידיים שלך כדי לשלב בהדרגה את החומרים. לאחר כל הנוזל נספג, בהדרגה להתחיל להוסיף מים בדיוק לפי הצורך, תוך שימוש בידיים שלך כדי לשלב את המים לתוך הבצק. המשיכו לעבוד על הבצק והוסיפו מים עד שהבצק יהיה אחיד למדי ולא דביק יותר-ייתכן שיישארו לכם מים. מחלקים את הבצק לשני כדורים ולשטח אותם לדיסקים. להחזיר את הדיסקים של הבצק לקערה ולכסות בניילון נצמד ואחריו מגבת מטבח גדולה.
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 177°. בנדיבות מברשת 13 על ידי 9 אינץ ' אפייה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
על משטח מקומח קל, מגלגלים את שני הדיסקים של הבצק לכדי בערך 18-על ידי 14 אינץ ' מלבנים. מסדרים 1 מלבן של בצק בתבנית אפייה מוכנה, המאפשר לכל בצק עודף לתלות מעבר לקצה.
מוסיף את מילוי בקלה, להפיץ אותו באופן שווה בתבנית האפייה. מסדרים את המלבן השני של הבצק על מילוי הבקלה ומשתמשים באצבעות כדי לגלגל וללחוץ את קצוות הבצק יחד, מקפידים ליצור חותם טוב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.