עוגת דגל
עוגת הדגל דורשת על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 578 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, תמצית vanillan, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו עוגת דגל דלת שומן, עוגת דגל, ו עוגת דגל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
חמאה וקמח 18 על 13 על 1 1/2 אינץ ' גיליון פאן.
קרם חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות גבוהה, עד אור ורך. במהירות בינונית, מוסיפים את הביצים, 2 בכל פעם, ואז מוסיפים את השמנת החמוצה ווניל. לגרד את הצדדים ומערבבים עד חלקה.
מנפים יחד את הקמח, קורנפלור, מלח וסודה לשתייה בקערה. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה עד רק בשילוב.
יוצקים למחבת מוכנה. להחליק את החלק העליון עם מרית.
אופים במרכז התנור במשך 20 עד 30 דקות, עד שקיסם יוצא נקי. מגניב לטמפרטורת החדר.
עבור הדובדבן, לשלב את החמאה, גבינת שמנת, סוכר, ווניל בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, ערבוב רק עד חלקה.
מורחים שלושה רבעים של הדובדבן על החלק העליון של עוגת גיליון מקורר. מתאר את הדגל על החלק העליון של העוגה עם קיסם. מלא את הפינה השמאלית העליונה עם אוכמניות.
מניחים 2 שורות של פטל על פני החלק העליון של העוגה כמו פס אדום.
שים את הדובדבן שנותר בשקית מאפה מצויד בקצה כוכב צינור שתי שורות של פסים לבנים מתחת לפטל. שורות חלופיות של פטל וציפוי עד שהדגל יושלם. כוכבי צינור על גבי האוכמניות.
אני מגיש את העוגה הזאת ממש במחבת. אם אתה רוצה להפוך אותו על לוח לפני ציפוי, להשתמש בנייר קלף בעת גריז קמח המחבת.