עוגת דובדבנים
עוגת דובדבנים יכולה להיות בדיוק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם קרום עוגה מוכן לשימוש, טפיוקה דקה, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לזרוק דובדבנים עם סוכר, טפיוקה ותמצית.
הכן את קרום העוגה לפי הוראות החבילה עבור פאי 2 קרום, באמצעות צלחת פאי 9 אינץ'. מלא בתערובת דובדבנים. נקודה עם חמאה. כיסוי עם קרום העוגה השני. חותם וקצה חליל.
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים 45 עד 50 דקות. או עד שמיצים יוצרים בועות שמתפוצצות לאט. מגניב.