עוגת דובדבנים אננס
עוגת דובדבן אננס עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 2 אוהדים. אם יש לכם אננס, תערובת עוגת דובדבנים, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגת אגוז אננס-דובדבן, עוגת השלכת אננס דובדבן, ו קוקטייל עוגת דובדבנים אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
יוצקים את העוגה לערבב לתוך קערה גדולה. תוסיף את הביצים.
מסננים את המיץ מן האננס לתוך כוס מדידה ולהוסיף מים, במידת הצורך, כדי להפוך 1 1/4 כוסות. מוסיפים את המיץ לתערובת העוגה, ומכים את התערובת עם מיקסר חשמלי עד חלקה, על 3 דקות. מקפלים את האגוזים ואננס, ולאחר מכן להפיץ את התערובת באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.