קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבנים בסוף הקיץ

עוגת דובדבנים בסוף הקיץ
עוגת דובדבנים בסוף הקיץ עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קיצור ירקות מוצק, תמצית שקדים, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סוקוטש בסוף הקיץ, סוקוטש בסוף הקיץ, ו Simple Late Summer Primavera (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף חלב וחומץ בקערה קטנה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא קמח ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג; להוסיף קיצור ולשפשף עם קצות האצבעות עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בתערובת חלב; ללוש בקצרה בקערה רק עד הבצק מגיע יחד. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל-2 חלקים, 1 קצת יותר גדול מהשני. לשטח כל חתיכה לתוך דיסק. לעטוף דיסקים בנפרד פלסטיק להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מערבבים 2/3 כוס סוכר הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים דובדבנים וזורקים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3
בואו לעמוד 30 דקות.
4
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מרדדים דיסק בצק גדול על משטח עבודה מקורנת קלות כדי 13 אינץ עגול (הקרום יהיה דק).
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
מרדדים את הדיסק השני על משטח עבודה מקומח קלות למלבן 12x8 אינץ'. באמצעות גלגל מאפה מחורץ או סכין חדה, לחתוך מלבן לאורכו לתשעה רצועות 3/4 אינץ ' רחב. כפית דובדבן במילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מניחים 5 רצועות בצק על פני עוגה בכיוון 1 ו 4 בכיוון ההפוך, ויוצרים סריג. לחץ על קצות רצועת קצה קרום יחד כדי לאטום. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מברשת סריג וקצוות עם זיגוג ביצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מפזרים 1/4 כוס סוכר על הסריג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
אופים עוגה 20 דקות. מכסים את הקצוות קרום עם צווארון לסכל כדי למנוע overbrowning. המשך לאפות עד מילוי בועות קרום הוא חום זהוב, כ 40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
להעביר פאי rack מגניב לפחות 1 שעה.
13
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.
1
גלגל מאפה מחורץ יחתוך רצועות סריג עם קצוות מסולסלים למדי, אבל סכין חדה עובדת בסדר, מדי.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד