עוגת דובדבנים בסוף הקיץ עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קיצור ירקות מוצק, תמצית שקדים, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סוקוטש בסוף הקיץ, סוקוטש בסוף הקיץ, ו Simple Late Summer Primavera (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף חלב וחומץ בקערה קטנה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
לטאטא קמח ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג; להוסיף קיצור ולשפשף עם קצות האצבעות עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בתערובת חלב; ללוש בקצרה בקערה רק עד הבצק מגיע יחד. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל-2 חלקים, 1 קצת יותר גדול מהשני. לשטח כל חתיכה לתוך דיסק. לעטוף דיסקים בנפרד פלסטיק להכניס למקרר 30 דקות.
מרדדים את הדיסק השני על משטח עבודה מקומח קלות למלבן 12x8 אינץ'. באמצעות גלגל מאפה מחורץ או סכין חדה, לחתוך מלבן לאורכו לתשעה רצועות 3/4 אינץ ' רחב. כפית דובדבן במילוי לקרום.