עוגת דובדבנים בסוף הקיץ
עוגת דובדבנים בסוף הקיץ עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קיצור ירקות מוצק, תמצית שקדים, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סוקוטש בסוף הקיץ, סוקוטש בסוף הקיץ, ו Simple Late Summer Primavera (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חלב וחומץ בקערה קטנה להתמזג.
לטאטא קמח ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג; להוסיף קיצור ולשפשף עם קצות האצבעות עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בתערובת חלב; ללוש בקצרה בקערה רק עד הבצק מגיע יחד. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל-2 חלקים, 1 קצת יותר גדול מהשני. לשטח כל חתיכה לתוך דיסק. לעטוף דיסקים בנפרד פלסטיק להכניס למקרר 30 דקות.
מערבבים 2/3 כוס סוכר הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה לשלב.
מוסיפים דובדבנים וזורקים כדי להתמזג.
מרדדים דיסק בצק גדול על משטח עבודה מקורנת קלות כדי 13 אינץ עגול (הקרום יהיה דק).
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 10 אינץ'.
מרדדים את הדיסק השני על משטח עבודה מקומח קלות למלבן 12x8 אינץ'. באמצעות גלגל מאפה מחורץ או סכין חדה, לחתוך מלבן לאורכו לתשעה רצועות 3/4 אינץ ' רחב. כפית דובדבן במילוי לקרום.
מניחים 5 רצועות בצק על פני עוגה בכיוון 1 ו 4 בכיוון ההפוך, ויוצרים סריג. לחץ על קצות רצועת קצה קרום יחד כדי לאטום. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי.
מברשת סריג וקצוות עם זיגוג ביצה.
מפזרים 1/4 כוס סוכר על הסריג.
אופים עוגה 20 דקות. מכסים את הקצוות קרום עם צווארון לסכל כדי למנוע overbrowning. המשך לאפות עד מילוי בועות קרום הוא חום זהוב, כ 40 דקות יותר.
להעביר פאי rack מגניב לפחות 1 שעה.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.
גלגל מאפה מחורץ יחתוך רצועות סריג עם קצוות מסולסלים למדי, אבל סכין חדה עובדת בסדר, מדי.