עוגת דובדבנים-ברי
פאי דובדבנים יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 395 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קמח, חמאה, טפיוקה בישול מהיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת דובדבנים עליזה של טום.
הוראות
הפוך את הקרום: במעבד מזון, דופק את הקמח והמלח.
מוסיפים את החמאה הצוננת ואת הדופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מוסיפים את החמאה הקפואה ואת הדופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
לטפטף את תערובת החומץ על תערובת הקמח. דופק רק עד שהבצק מתחיל להתאחד. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש בעדינות כדי ליצור בצק חלק. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח ל 2 דיסקים. לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
על משטח מקומח קל, לגלגל דיסק אחד של בצק לסיבוב 12 אינץ', 1/8 אינץ ' עבה.
העברה לצלחת עוגת מתכת 10 אינץ ' להקפיא במשך 20 דקות.
מרדדים את הבצק הנותר 1/8 אינץ ' עבה.
מעבירים לתבנית אפייה ומקפיאים במשך 20 דקות.
הפוך את המילוי: בקערה קטנה, להקציף 1 כוס סוכר עם טפיוקה ומלח. בקערה אחרת, לזרוק את הדובדבנים עם פטל אוכמניות.
מפזרים את תערובת הסוכר ולזרוק בעדינות.
מערבבים את הקמח ואת הנותרים 1 כפית סוכר.
מפזרים את הקרום; הקש על עודף. כפית את המילוי לתוך הקרום.
באמצעות גלגל מאפה מחורץ, לחתוך את הבצק הנותר לרצועות 3/4 אינץ ' רחב. מסדרים את הרצועות על פני העוגה בתבנית סריג. לקצץ את רצועות התלויות עד 1/2 אינץ ' ולחץ אותם על הקרום. צבטו את הטבעת בין אצבעותיכם כדי לחליל אותה. להקפיא את העוגה במשך 1 שעה.
מברישים את השמנת מעל קרום הסריג והשפה ומפזרים סוכר.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה, או עד הקרום הוא משחי עשיר ואת המילוי מתחיל לבעבע. במידת הצורך, מכסים את העוגה בנייר כסף במשך 10 הדקות האחרונות של אפייה.
בואו להתקרר על מדף עד חם לפני ההגשה.