עוגת דובדבנים טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי דובדבנים טרי. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, מלח, סוכר turbinado, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דובדבנים, עוגת אוכמניות טריה, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים טפיוקה תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע דק.
מערבבים טפיוקה, דובדבנים, ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה גדולה; לזרוק היטב.
בואו תערובת דובדבן לעמוד 30 דקות; מערבבים לשלב.
רול 1 (9 אינץ') חלק בצק למעגל 11 אינץ'. להתאים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, המאפשר בצק להאריך על קצה הצלחת. תערובת דובדבן כפית וכל נוזל שנותר לתוך הבצק.
רול שנותר (9 אינץ') בצק חלק למעגל 12 אינץ'.
חותכים את הבצק לרצועות 12 (ברוחב 1 אינץ'); מסדרים תבנית סריג מעל תערובת דובדבן. מקפלים קצוות תחת; crimp.
שלב 2 כפות מים ביצה לבן בקערה קטנה.
מברשת את תערובת ביצה לבן על בצק על גבי עוגה, ומפזרים בצק באופן שווה עם 2 כפות סוכר turbinado.
אופים ב 400 במשך 20 דקות. מגן קצוות של piecrust עם לסכל, ואופים עוד 40 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב מילוי הוא עבה תוסס. עוגה מגניבה במחבת במשך 45 דקות על מתלה תיל.