קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת דובדבנים לחג המולד

עוגת דובדבנים לחג המולד
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים לחג המולד, עוגת דובדבנים לחג המולד, ו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז וקו עם נייר קלף אחד 9x5 מחבת כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
חמאה שמנת או מרגרינה וסוכר יחד עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
3
מוסיפים ביצים מוכות ומיץ תפוזים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ביצהביצה
4
מנפים קמח ואבקת אפייה. שמור 1/3 כוס תערובת קמח ולזרוק עם צימוקים ודובדבנים (זה ימנע מהם לשקוע לתחתית העוגה).
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
דובדבניםדובדבנים
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מוסיפים תערובת קמח לבלילה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מוסיפים צימוקים מקורנים ודובדבנים לבצק ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
צימוקיםצימוקים
בצקבצק
7
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 2-1 / 2 שעות. אל תשרת עד בן כמה ימים. לעטוף את העוגה בניילון נצמד או בנייר כסף ולאחסן בדיל אטום.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום