עוגת דובדבנים לחג המולד
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים לחג המולד, עוגת דובדבנים לחג המולד, ו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז וקו עם נייר קלף אחד 9x5 מחבת כיכר אינץ'.
חמאה שמנת או מרגרינה וסוכר יחד עד אור ורך.
מוסיפים ביצים מוכות ומיץ תפוזים ומערבבים היטב.
מנפים קמח ואבקת אפייה. שמור 1/3 כוס תערובת קמח ולזרוק עם צימוקים ודובדבנים (זה ימנע מהם לשקוע לתחתית העוגה).
מוסיפים תערובת קמח לבלילה ומערבבים.
מוסיפים צימוקים מקורנים ודובדבנים לבצק ומערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 2-1 / 2 שעות. אל תשרת עד בן כמה ימים. לעטוף את העוגה בניילון נצמד או בנייר כסף ולאחסן בדיל אטום.