עוגת דובדבנים מתוקה יכולה להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, ביצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מתוק עוגת דובדבנים ופאי קרום הדרכה, עוגת דובדבנים מתוקה, ו עוגת דובדבנים מתוקה.
הוראות
1
לזרוק דובדבנים עם סוכר, תמצית שקדים, מיץ לימון, קורנפלור:
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הדובדבנים מגולענים, סוכר, תמצית שקדים, מיץ לימון קורנפלור בקערה גדולה. לזרוק עד הדובדבנים מצופים היטב עם סוכר ומרכיבים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מרדדים את הקרום התחתון: על משטח נקי מקומח קלות, לגלגל את הקרום התחתון. צור אותו למחבת פאי 9 או 10 אינץ'. באמצעות מספריים מטבח, לקצץ את הקצוות כך שהם להאריך מעבר לקצה של מחבת העוגה על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
מניחים במקרר בזמן שאתה מגלגל את הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1
מרדדים את הקרום העליון בערך באותו גודל כמו הקרום התחתון. אם אתה רוצה לעשות העליון סריג (זה יפה וזה קל לעשות) בצע את ההוראות האלה להכנת קרום פאי סריג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
2
מקום מילוי עוגה, נקודה עם חמאה, העליון עם הקרום העליון, צמרמורת: השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את הדובדבנים מהקערה ולשים אותם בצלחת העוגה. (להשאיר כל נוזל עודף מאחור.) Dot with small dabs of butter. מכסה עם הקרום העליון. חתוך את הקצוות. Crimp לאטום את הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להבקיע את הקרום העליון עם כמה חתכים, כך הקיטור יכול לברוח בעוד העוגה מתבשלת (מיותר אם אתה עושה קרום סריג).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
מקררים למשך 30 דקות לפני הבישול.
5
מברשת עם ביצה לשטוף( אופציונלי): בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם כף מים או חלב. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח מעל הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מפזרים את החלק העליון עם סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גס
7
אופים: מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים את העוגה במדף האמצעי, עם תבנית אפייה על המדף למטה כדי לתפוס כל טפטוף עוגה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה כדי 177° ומבשלים במשך 45 עד 55 דקות יותר, או עד הקרום הוא השחמה יפה ואת המילוי הוא עבה תוסס.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות את נהר הנחש River הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.