קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דובדבנים מתוקה

עוגת דובדבנים מתוקה
עוגת דובדבנים מתוקה יכולה להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, ביצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מתוק עוגת דובדבנים ופאי קרום הדרכה, עוגת דובדבנים מתוקה, ו עוגת דובדבנים מתוקה.

הוראות

1
לזרוק דובדבנים עם סוכר, תמצית שקדים, מיץ לימון, קורנפלור: 
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
מניחים את הדובדבנים מגולענים, סוכר, תמצית שקדים, מיץ לימון קורנפלור בקערה גדולה. לזרוק עד הדובדבנים מצופים היטב עם סוכר ומרכיבים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מרדדים את הקרום התחתון: על משטח נקי מקומח קלות, לגלגל את הקרום התחתון. צור אותו למחבת פאי 9 או 10 אינץ'. באמצעות מספריים מטבח, לקצץ את הקצוות כך שהם להאריך מעבר לקצה של מחבת העוגה על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
מניחים במקרר בזמן שאתה מגלגל את הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מרדדים את הקרום העליון בערך באותו גודל כמו הקרום התחתון. אם אתה רוצה לעשות העליון סריג (זה יפה וזה קל לעשות) בצע את ההוראות האלה להכנת קרום פאי סריג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מקום מילוי עוגה, נקודה עם חמאה, העליון עם הקרום העליון, צמרמורת: השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את הדובדבנים מהקערה ולשים אותם בצלחת העוגה. (להשאיר כל נוזל עודף מאחור.) Dot with small dabs of butter. מכסה עם הקרום העליון. חתוך את הקצוות. Crimp לאטום את הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
להבקיע את הקרום העליון עם כמה חתכים, כך הקיטור יכול לברוח בעוד העוגה מתבשלת (מיותר אם אתה עושה קרום סריג).
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
מקררים למשך 30 דקות לפני הבישול.
5
מברשת עם ביצה לשטוף( אופציונלי): בקערה קטנה, לטאטא את הביצה עם כף מים או חלב. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח מעל הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מפזרים את החלק העליון עם סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
7
אופים: מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים את העוגה במדף האמצעי, עם תבנית אפייה על המדף למטה כדי לתפוס כל טפטוף עוגה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה כדי 177° ומבשלים במשך 45 עד 55 דקות יותר, או עד הקרום הוא השחמה יפה ואת המילוי הוא עבה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אפשר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות את נהר הנחש River הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.