עוגת דובדבנים קלאסית
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם פחיות דובדבנים, תמצית vanillan, קרום עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגיות פאי דובדבנים קלאסיות.
הוראות
בקערה, מערבבים דובדבנים, 1 1/4 כוסות סוכר, טפיוקה ווניל.
בואו לעמוד במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מחממים תנור ל 191°. קו תבנית אפייה מעוטרת בנייר כסף ומניחים בשליש התחתון של התנור.
פרוש קרום עוגה אחד; העבר לצלחת פאי 9 אינץ'.
יוצקים מילוי. פרוש את הקרום השני וחתוך לרצועות 3/4 אינץ ' עם סכין חדה.
מניחים חצי רצועות בצק על פני העוגה, מרווחים באופן שווה. סדר רצועות שנותרו בכיוון ההפוך על גבי הראשון, הרמת רצועות ואריגה כדי ליצור סריג. לחץ מסתיים לקצה של קרום תחתון; trim overhang. בקערה, להקציף ביצה עם 1 כפית. מים.
מברשת מעל הקרום; מפזרים הנותרים 1 כפית. סוכר.
מניחים עוגה על תבנית אפייה בתנור ואופים עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, על 1 שעה.
מניחים על מתלה חוט להתקרר לפחות 1 שעה לפני חיתוך והגשה.