עוגת דובדבנים-שקדים הפוכה
עוגת דובדבן-שקדים הפוכה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם ביצים, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דובדבנים-שקדים הפוכה, עוגת שקדים ודובדבן הפוכה, ו עוגת דובדבנים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/4 כוס סוכר ויין בסיר גדול על אש נמוכה; מערבבים עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מערבבים דובדבנים. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות או עד דובדבנים רק מתחילים לרכך, ערבוב לעתים קרובות.
הסר דובדבנים מחבת עם כפית מחוררת, שומר נוזל במחבת.
מניחים דובדבנים בקערה; מערבבים במיץ לימון. מסדרים דובדבנים בשכבה זוגית בתחתית מחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מבשלים תערובת יין מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד מופחת 1/4 כוס.
הסר מהחום; טפטוף על דובדבנים במחבת מוכן.
מניחים שקדים ו 2 כפות סוכר במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק (לא לעבד להדביק).
מניחים ביצים וחלבוני ביצה בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף; לאט להוסיף 3/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות סוכר. לנצח עד עבה ולימון בצבע (כ 2 דקות).
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ומלח. בהדרגה לנפות תערובת קמח על תערובת ביצה; לקפל פנימה. מקפלים בתערובת שקדים טחון. בזהירות כפית הבלילה מעל דובדבנים במחבת מוכן.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד חום זהוב. מגניב במחבת על מתלה תיל 15 דקות.
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה; הפוך על צלחת.