קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דוברגה

עוגת דוברגה
עוגת דוברג'היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 743 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 159 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת דוברג'לימון, עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: הגדר מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 350°f. גריז וקמח שלושה 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות ולהניח בצד. בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת חלב, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת, סוכר וגלידה יחד במהירות גבוהה עד אור ורך (כ 3 דקות). להפחית את מהירות המיקסר בינוני ולהוסיף ביצים וחלמונים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין כל תוספת עד משולב וגירוד הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך. לאחר הוספת ביצים, מערבבים בוניל. חלופי הוספת מרכיבים יבשים ומים שליש בכל פעם במהירות נמוכה, ערבוב עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מחלקים הבלילה שווה בין 3 מחבתות עוגה ואופים עד חום זהוב קפיץ למגע ועוגה בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 25-27 דקות, סיבוב המחבתות באמצע. עוגות מגניב במחבת במשך 15 דקות ואז בזהירות לשחרר מן המחבת על מדפי קירור להתקרר לחלוטין. אין להרכיב עוגה עד שהיא התקררה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
למילוי הלימון: בעוד העוגה אפייה, להכין סתימות שלך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מקציפים יחד חלמונים בקערה בינונית ומניחים בצד. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים מים קרים ומערבבים להרטיב. לאחר מכן מוסיפים מים חמים, תוך ערבוב, ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
התערובת תתחיל להפוך שקוף להתעבות. כאשר התערובת מתחילה לבעבע קלות, להסיר מן החום. מערבבים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
מוסיפים חלמונים תוך מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מוסיפים מיץ לימון לטאטא עד משולב היטב. מסננים תערובת לתוך קערה בינונית נקייה, לשטוף את המחבת שלך ואז להחזיר את התערובת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להקציף את גרידת לימון ווניל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
חום מעל בינוני, לטאטא כל הזמן עד התערובת מתעבה לעקביות של פודינג.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
הסר מהחום ולהעביר לקערה בינונית. הגדר קערה מעל אמבט קרח להקציף ברציפות כדי להתקרר לטמפרטורת החדר (כ -10 עד 15 דקות). מכסים ומקררים עד שתהיו מוכנים להרכיב את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
למילוי השוקולד: בסיר קטן להקציף יחד קורנפלור, אבקת קקאו, סוכר ומלח. לאט לאט להקציף בחלב. מביאים לרתיחה אור על חום בינוני תוך לטאטא כל הזמן. לאחר פודינג התעבה עקביות הרצוי (בדרך כלל עוד כמה דקות) להסיר מן החום ויוצקים מיד לתוך קערה בינונית. במהירות להקציף שוקולד ווניל. הגדר קערה מעל אמבט קרח להקציף ברציפות כדי להתקרר לטמפרטורת החדר (כ -10 עד 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
מניחים פיסת נייר שעווה או ניילון על גבי הפודינג כדי למנוע היווצרות עור פודינג. תקרר עד שתהיה מוכן להרכיב את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
15
עבור ציפוי לימון: בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, להכות חמאה וסוכר במהירות בינונית עד בשילוב היטב, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
16
להוסיף גרידת וניל מכות עד שילוב יסודי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
17
עבור ציפוי שוקולד: בקערה של מערבל דוכן חשמלי לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. לאחר מכן להוסיף מכות שוקולד מומס עד משולב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
18
כדי להרכיב את העוגה: באמצעות סכין חדה, בזהירות לפצל את שכבות העוגה מקורר, כך שיש לך שש שכבות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
19
מניחים את השכבה הראשונה על מגש ההגשה הרצוי.
20
מורחים מילוי לימון כדי לכסות חצי מהשכבה ופודינג שוקולד על החצי השני מגיע פשוט ביישן של הקצה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
21
מניחים את השכבה הבאה של העוגה על גבי וחוזר חלילה, התאמת השכבות שוקולד ולימון כמו שאתה הולך. כאשר תסיים יהיה לך חמש שכבות של מילוי ואת השכבה העליונה תהיה עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
22
אם יש צורך להשתמש בסכין כדי לגרד את כל מילוי עודף שאולי דלף מתוך העוגה ואז פרוסט בצד השוקולד בנדיבות עם ציפוי שוקולד בצד לימון עם ציפוי לימון.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובש1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת חלב חמאהאבקת חלב חמאה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה5largesחלמוניםחלמונים5321 לב מפאלדי טרי אם אפשר11 1/2 אונקיות (על קמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור מחבתות צביעת11 1/2 אונקיות (על קמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור מחבתות צביעת11 כף אורגנו מיובשגרידה מ 1 לימוןגרידה מ 1 לימון0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות (על הסוכר של קונדיטוראונקיות (על הסוכר של קונדיטור22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1בצל צהוב בינוני, קצוץאונקיות (על הסוכר של קונדיטוראונקיות (על הסוכר של קונדיטור255חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(על 1 1/4) כוסות סוכר(על 1 1/4) כוסות סוכר82 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house791 לב מפאלדי טרי אם אפשר2.5 אונקיות (על מים קרים2.5 אונקיות (על מים קרים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר12 אונקיות מים חמים מאוד12 אונקיות מים חמים מאוד4ביצים שלמות, טמפרטורת החדרביצים שלמות, טמפרטורת החדר340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות (על חלב מלא1/2 כוסות (על חלב מלא