קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דוברגה

עוגת דוברגה
עוגת דוברג'היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 743 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 159 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת דוברג'לימון, עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: הגדר מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 350°f. גריז וקמח שלושה 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות ולהניח בצד. בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת חלב, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת, סוכר וגלידה יחד במהירות גבוהה עד אור ורך (כ 3 דקות). להפחית את מהירות המיקסר בינוני ולהוסיף ביצים וחלמונים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין כל תוספת עד משולב וגירוד הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך. לאחר הוספת ביצים, מערבבים בוניל. חלופי הוספת מרכיבים יבשים ומים שליש בכל פעם במהירות נמוכה, ערבוב עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחלקים הבלילה שווה בין 3 מחבתות עוגה ואופים עד חום זהוב קפיץ למגע ועוגה בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 25-27 דקות, סיבוב המחבתות באמצע. עוגות מגניב במחבת במשך 15 דקות ואז בזהירות לשחרר מן המחבת על מדפי קירור להתקרר לחלוטין. אין להרכיב עוגה עד שהיא התקררה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
למילוי הלימון: בעוד העוגה אפייה, להכין סתימות שלך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מקציפים יחד חלמונים בקערה בינונית ומניחים בצד. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים מים קרים ומערבבים להרטיב. לאחר מכן מוסיפים מים חמים, תוך ערבוב, ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
התערובת תתחיל להפוך שקוף להתעבות. כאשר התערובת מתחילה לבעבע קלות, להסיר מן החום. מערבבים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מוסיפים חלמונים תוך מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים מיץ לימון לטאטא עד משולב היטב. מסננים תערובת לתוך קערה בינונית נקייה, לשטוף את המחבת שלך ואז להחזיר את התערובת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להקציף את גרידת לימון ווניל.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
חום מעל בינוני, לטאטא כל הזמן עד התערובת מתעבה לעקביות של פודינג.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
הסר מהחום ולהעביר לקערה בינונית. הגדר קערה מעל אמבט קרח להקציף ברציפות כדי להתקרר לטמפרטורת החדר (כ -10 עד 15 דקות). מכסים ומקררים עד שתהיו מוכנים להרכיב את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
למילוי השוקולד: בסיר קטן להקציף יחד קורנפלור, אבקת קקאו, סוכר ומלח. לאט לאט להקציף בחלב. מביאים לרתיחה אור על חום בינוני תוך לטאטא כל הזמן. לאחר פודינג התעבה עקביות הרצוי (בדרך כלל עוד כמה דקות) להסיר מן החום ויוצקים מיד לתוך קערה בינונית. במהירות להקציף שוקולד ווניל. הגדר קערה מעל אמבט קרח להקציף ברציפות כדי להתקרר לטמפרטורת החדר (כ -10 עד 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מניחים פיסת נייר שעווה או ניילון על גבי הפודינג כדי למנוע היווצרות עור פודינג. תקרר עד שתהיה מוכן להרכיב את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
15
עבור ציפוי לימון: בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, להכות חמאה וסוכר במהירות בינונית עד בשילוב היטב, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
להוסיף גרידת וניל מכות עד שילוב יסודי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
17
עבור ציפוי שוקולד: בקערה של מערבל דוכן חשמלי לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. לאחר מכן להוסיף מכות שוקולד מומס עד משולב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
כדי להרכיב את העוגה: באמצעות סכין חדה, בזהירות לפצל את שכבות העוגה מקורר, כך שיש לך שש שכבות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
19
מניחים את השכבה הראשונה על מגש ההגשה הרצוי.
20
מורחים מילוי לימון כדי לכסות חצי מהשכבה ופודינג שוקולד על החצי השני מגיע פשוט ביישן של הקצה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
21
מניחים את השכבה הבאה של העוגה על גבי וחוזר חלילה, התאמת השכבות שוקולד ולימון כמו שאתה הולך. כאשר תסיים יהיה לך חמש שכבות של מילוי ואת השכבה העליונה תהיה עוגה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
22
אם יש צורך להשתמש בסכין כדי לגרד את כל מילוי עודף שאולי דלף מתוך העוגה ואז פרוסט בצד השוקולד בנדיבות עם ציפוי שוקולד בצד לימון עם ציפוי לימון.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

מרכיבים

12 כפיות אבקת שום1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת חלב חמאהאבקת חלב חמאה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה5largesחלמוניםחלמונים5321 לב מפאלדי טרי אם אפשר11 1/2 אונקיות (על קמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור מחבתות צביעת11 1/2 אונקיות (על קמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור מחבתות צביעת12 כפיות אבקת שוםגרידה מ 1 לימוןגרידה מ 1 לימון0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות (על הסוכר של קונדיטוראונקיות (על הסוכר של קונדיטור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1בצל צהוב בינוני, קצוץאונקיות (על הסוכר של קונדיטוראונקיות (על הסוכר של קונדיטור255דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(על 1 1/4) כוסות סוכר(על 1 1/4) כוסות סוכר83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)791 לב מפאלדי טרי אם אפשר2.5 אונקיות (על מים קרים2.5 אונקיות (על מים קרים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר12 אונקיות מים חמים מאוד12 אונקיות מים חמים מאוד4ביצים שלמות, טמפרטורת החדרביצים שלמות, טמפרטורת החדר340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות (על חלב מלא1/2 כוסות (על חלב מלא