עוגת דוברג'היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 743 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 159 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת דוברג'לימון, עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: הגדר מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 350°f. גריז וקמח שלושה 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות ולהניח בצד. בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת חלב, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת, סוכר וגלידה יחד במהירות גבוהה עד אור ורך (כ 3 דקות). להפחית את מהירות המיקסר בינוני ולהוסיף ביצים וחלמונים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין כל תוספת עד משולב וגירוד הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך. לאחר הוספת ביצים, מערבבים בוניל. חלופי הוספת מרכיבים יבשים ומים שליש בכל פעם במהירות נמוכה, ערבוב עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מחלקים הבלילה שווה בין 3 מחבתות עוגה ואופים עד חום זהוב קפיץ למגע ועוגה בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 25-27 דקות, סיבוב המחבתות באמצע. עוגות מגניב במחבת במשך 15 דקות ואז בזהירות לשחרר מן המחבת על מדפי קירור להתקרר לחלוטין. אין להרכיב עוגה עד שהיא התקררה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
למילוי הלימון: בעוד העוגה אפייה, להכין סתימות שלך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מקציפים יחד חלמונים בקערה בינונית ומניחים בצד. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
חום מעל בינוני, לטאטא כל הזמן עד התערובת מתעבה לעקביות של פודינג.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
הסר מהחום ולהעביר לקערה בינונית. הגדר קערה מעל אמבט קרח להקציף ברציפות כדי להתקרר לטמפרטורת החדר (כ -10 עד 15 דקות). מכסים ומקררים עד שתהיו מוכנים להרכיב את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
למילוי השוקולד: בסיר קטן להקציף יחד קורנפלור, אבקת קקאו, סוכר ומלח. לאט לאט להקציף בחלב. מביאים לרתיחה אור על חום בינוני תוך לטאטא כל הזמן. לאחר פודינג התעבה עקביות הרצוי (בדרך כלל עוד כמה דקות) להסיר מן החום ויוצקים מיד לתוך קערה בינונית. במהירות להקציף שוקולד ווניל. הגדר קערה מעל אמבט קרח להקציף ברציפות כדי להתקרר לטמפרטורת החדר (כ -10 עד 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
17
עבור ציפוי שוקולד: בקערה של מערבל דוכן חשמלי לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. לאחר מכן להוסיף מכות שוקולד מומס עד משולב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כדי להרכיב את העוגה: באמצעות סכין חדה, בזהירות לפצל את שכבות העוגה מקורר, כך שיש לך שש שכבות.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
19
מניחים את השכבה הראשונה על מגש ההגשה הרצוי.
20
מורחים מילוי לימון כדי לכסות חצי מהשכבה ופודינג שוקולד על החצי השני מגיע פשוט ביישן של הקצה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
21
מניחים את השכבה הבאה של העוגה על גבי וחוזר חלילה, התאמת השכבות שוקולד ולימון כמו שאתה הולך. כאשר תסיים יהיה לך חמש שכבות של מילוי ואת השכבה העליונה תהיה עוגה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
22
אם יש צורך להשתמש בסכין כדי לגרד את כל מילוי עודף שאולי דלף מתוך העוגה ואז פרוסט בצד השוקולד בנדיבות עם ציפוי שוקולד בצד לימון עם ציפוי לימון.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)