עוגת דוברגה
עוגת דוברג'היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 743 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 159 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת דוברג'לימון, עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: הגדר מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 350°f. גריז וקמח שלושה 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות ולהניח בצד. בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת חלב, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת, סוכר וגלידה יחד במהירות גבוהה עד אור ורך (כ 3 דקות). להפחית את מהירות המיקסר בינוני ולהוסיף ביצים וחלמונים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין כל תוספת עד משולב וגירוד הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך. לאחר הוספת ביצים, מערבבים בוניל. חלופי הוספת מרכיבים יבשים ומים שליש בכל פעם במהירות נמוכה, ערבוב עד רק incorporated.
מחלקים הבלילה שווה בין 3 מחבתות עוגה ואופים עד חום זהוב קפיץ למגע ועוגה בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 25-27 דקות, סיבוב המחבתות באמצע. עוגות מגניב במחבת במשך 15 דקות ואז בזהירות לשחרר מן המחבת על מדפי קירור להתקרר לחלוטין. אין להרכיב עוגה עד שהיא התקררה לחלוטין.
למילוי הלימון: בעוד העוגה אפייה, להכין סתימות שלך.
מקציפים יחד חלמונים בקערה בינונית ומניחים בצד. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר ואת קורנפלור.
מוסיפים מים קרים ומערבבים להרטיב. לאחר מכן מוסיפים מים חמים, תוך ערבוב, ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם.
התערובת תתחיל להפוך שקוף להתעבות. כאשר התערובת מתחילה לבעבע קלות, להסיר מן החום. מערבבים בחמאה מומסת.
מוסיפים חלמונים תוך מקציפים כל הזמן.
מוסיפים מיץ לימון לטאטא עד משולב היטב. מסננים תערובת לתוך קערה בינונית נקייה, לשטוף את המחבת שלך ואז להחזיר את התערובת למחבת.
להקציף את גרידת לימון ווניל.
חום מעל בינוני, לטאטא כל הזמן עד התערובת מתעבה לעקביות של פודינג.
הסר מהחום ולהעביר לקערה בינונית. הגדר קערה מעל אמבט קרח להקציף ברציפות כדי להתקרר לטמפרטורת החדר (כ -10 עד 15 דקות). מכסים ומקררים עד שתהיו מוכנים להרכיב את העוגה.
למילוי השוקולד: בסיר קטן להקציף יחד קורנפלור, אבקת קקאו, סוכר ומלח. לאט לאט להקציף בחלב. מביאים לרתיחה אור על חום בינוני תוך לטאטא כל הזמן. לאחר פודינג התעבה עקביות הרצוי (בדרך כלל עוד כמה דקות) להסיר מן החום ויוצקים מיד לתוך קערה בינונית. במהירות להקציף שוקולד ווניל. הגדר קערה מעל אמבט קרח להקציף ברציפות כדי להתקרר לטמפרטורת החדר (כ -10 עד 15 דקות).
מניחים פיסת נייר שעווה או ניילון על גבי הפודינג כדי למנוע היווצרות עור פודינג. תקרר עד שתהיה מוכן להרכיב את העוגה.
עבור ציפוי לימון: בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, להכות חמאה וסוכר במהירות בינונית עד בשילוב היטב, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
להוסיף גרידת וניל מכות עד שילוב יסודי. תניח בצד.
עבור ציפוי שוקולד: בקערה של מערבל דוכן חשמלי לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. לאחר מכן להוסיף מכות שוקולד מומס עד משולב היטב. תניח בצד.
כדי להרכיב את העוגה: באמצעות סכין חדה, בזהירות לפצל את שכבות העוגה מקורר, כך שיש לך שש שכבות.
מניחים את השכבה הראשונה על מגש ההגשה הרצוי.
מורחים מילוי לימון כדי לכסות חצי מהשכבה ופודינג שוקולד על החצי השני מגיע פשוט ביישן של הקצה.
מניחים את השכבה הבאה של העוגה על גבי וחוזר חלילה, התאמת השכבות שוקולד ולימון כמו שאתה הולך. כאשר תסיים יהיה לך חמש שכבות של מילוי ואת השכבה העליונה תהיה עוגה.
אם יש צורך להשתמש בסכין כדי לגרד את כל מילוי עודף שאולי דלף מתוך העוגה ואז פרוסט בצד השוקולד בנדיבות עם ציפוי שוקולד בצד לימון עם ציפוי לימון.