עוגת דייזי עצלנית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קינמון טחון, שיבולת שועל רגילה, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת דייזי עצלנית, עוגת דייזי עצלנית, ו עוגת דייזי עצלנית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, להכות 2 כפות חמאה, סוכר מגורען, ווניל בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד היטב מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתיה ומלח בקערה בינונית, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הסוכר לסירוגין עם 1/2 כוס חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; להכות היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל.
כדי להכין ציפוי, לשלב 2/3 כוס חלב ו next 3 מרכיבים (2/3 כוס חלב חמאה דרך קינמון) בסיר קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה. מערבבים בשיבולת שועל; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים את הקוקוס והאגוזים.
מורחים את ציפוי על עוגה. לצלות במשך 2 דקות או עד השחמה קלה.