קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות30
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דלי ממתקים

עוגת דלי ממתקים
עוגת דלי ממתקי המתכון יכולה להתבצע בתוך כ 3 שעות. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 484 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. אם יש לך צבע מאכל ג'ל כתום, ציפוי שוקולד, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 59%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגיות דלי ממתקים, עוגת דלי חול, ו עוגת אוכל מלאך דלי חול.

הוראות

1
ריססו תבנית עוגה אחת בגודל 8 אינץ ' ושתי תבניות בונדט של 6 כוסות עם תרסיס בישול. מקציפים במיקסר את תערובות העוגה, הביצים, החלב והשמן; מחלקים בין המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
אופים עד שקיסם יוצא נקי, כ-25 דקות לעוגה העגולה ו-30 עד 35 דקות לצרורות; תן להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
גוון את ציפוי הווניל בצבע מאכל כתום. חתוך את הצדדים השטוחים של עוגות הצרור ואת החלק העליון של העוגה העגולה כדי להפוך לרמה. הופכים 1 עוגת צרור הפוך; מורחים עם ציפוי. למעלה עם העוגה העגולה, עוד ציפוי ועוגת הבונדט השנייה, ואז כפור את כל העוגה וצונן 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונליצבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
אבק קלות דף נייר שעווה עם עמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מרדדים את הפונדנט על הנייר למלבן בגודל 21 על 8 אינץ 'בעובי של כ-1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים לרצועות 12, באורך 8 אינץ 'וברוחב 1 3/4 אינץ', ומחדדים את הקצוות כפי שמוצג.
7
מחברים את רצועות הפונדנט לעוגה, לוחצים קלות ומחליקים אותן מבסיס העוגה כלפי מעלה. מקררים את העוגה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
צייר עיני ג'ק-או-פנס, אף ופה על נייר וחתך אותם; לצרף את העוגה עם קיסמים. ציון סביב הגזרות בעזרת סכין חיתוך, ואז הסר את קיסמי השיניים והנייר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
עקבו אחר הקווים המנוקדים בעזרת הסכין, חתכו את הפונדנט ומעט לתוך העוגה. מוציאים את החלקים בקצה הסכין.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
חותכים עיגול בעומק 1 אינץ ' מהחלק העליון של העוגה.
11
הכניסו את ציפוי השוקולד המריר לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; חותכים את הפינה ומכניסים את הציפוי לגזרות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
12
סובבו את 2 מיתרי הליקריץ יחד והכניסו לחלק העליון של העוגה ליצירת ידית. ממלאים את החלק העליון של העוגה בממתק בגודל חטיף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
13
צילום: קאט טאטש

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "