עוגת דלעת אגוז מייפל
פאי דלעת אגוז מייפל הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם סוכר חום היטב, ביצים, אגוזי מלךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידות דלעת ומייפל עם סוכר אגוז, וופלים דלעת עם תפוחים אגוז מייפל, ו וופלים דלעת עם סירופ מייפל-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב דלעת, חלב מרוכז ממותק, ביצים, קינמון, טעם מייפל, זנגביל, אגוז מוסקט ומלח; לערבב היטב.
אופים ב 425 מעלות f במשך 15 דקות. להפחית את התנור ל 350 מעלות F; להמשיך לאפות 30 דקות.
בקערת ערבוב בינונית, לשלב סוכר חום, קמח וקינמון; לחתוך בחמאה עד מתפורר. מערבבים אגוזים.
הסר עוגה מהתנור; למעלה באופן שווה עם תערובת פירור. חזור לתנור 10 דקות. מגניב.
מקשטים לפי הצורך. חנות מכוסה במקרר.