קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

עוגת דלעת אני

עוגת דלעת אני
אם יש לך אגוזי מלך, מחית דלעת, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, עוגת דלעת טבעונית רכה עם דלעת ספייס קרם חמאה זיגוג, ו עוגת שוקולד דלעת כפולה עם חמאה תבלין דלעת עם דלעת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 10 אינץ bundt או מחבת צינור.
2
שמן שמנת, ביצים מוכות, דלעת ווניל יחד.
מרכיבים שתצטרך
3
לנפות את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אגוז מוסקט טחון, allspice הקרקע, קינמון טחון, שיני קרקע ומלח יחד.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הדלעת ומערבבים עד רק בשילוב. אם תרצה, מערבבים כמה אגוזים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה או עד קיסם מוכנס באמצע יוצא נקי.
7
תן לעוגה להתקרר במחבת במשך 5 דקות ואז להתברר על צלחת ומפזרים סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך