עוגת דלעת ביסקוטי
עוגת דלעת ביסקוטי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מספק כ 96 מנות . לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, דלעת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מערבבים דלעת, ביצים, וניל, ערבוב היטב עם מקציף חוט. לאט להוסיף תערובת דלעת לתערובת קמח, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם רטובים. (
התערובת תהיה מתפוררת מאוד; זה יהיה בהדרגה לח לאחר ערבוב.)
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים אגוזי מקדמיה. לבשל, לערבב כל הזמן, עד אגוזים הם השחמה.
הסר מהחום, וקריר לחלוטין. ללוש או בעדינות לערבב אגוזים מקורר לתוך הבצק.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות, ומחלקים ל 4 מנות. ידיים קמח קלות, ולעצב כל חלק לתוך יומן 1 "x 15".
מקום יומני 3 " בנפרד על יריעות עוגיות גדולות משומן קלות.
אופים ב 350 במשך 23 דקות; יומני מגניב 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
חותכים כל יומן לרוחב לפרוסות 1/2", באמצעות סכין משונן.
מניחים פרוסות על יריעות עוגיות ungreased.
אופים ב 300 במשך 15 דקות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.