עוגת דלעת ביסקוטי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מספק כ 96 מנות . לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, דלעת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים דלעת, ביצים, וניל, ערבוב היטב עם מקציף חוט. לאט להוסיף תערובת דלעת לתערובת קמח, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם רטובים. (
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
התערובת תהיה מתפוררת מאוד; זה יהיה בהדרגה לח לאחר ערבוב.)
4
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים אגוזי מקדמיה. לבשל, לערבב כל הזמן, עד אגוזים הם השחמה.