עוגת דלעת ג'ינג'ר-דבש
אם יש לכם דבש ממותק קצפת, עוגת חמאה בצק קרום, סוכר חום זהובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דבש ג'ינג'ר חמאת דלעת, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת.
הוראות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברה ל 9 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. Trim overhang ל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang תחת; crimp קצוות דקורטיביים. להכניס למקרר 1 שעה.
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל. מלא בשעועית יבשה.
אופים עד הקצוות מתחילים חום, על 17 דקות.
אופים עד חום זהוב, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 5 דקות יותר.
העברה לrack. לשמור על טמפרטורת התנור.
מקציפים דלעת, סוכר ודבש בקערה גדולה.
לטאטא ב 1 1/4 כוסות שמנת, זנגביל, קינמון, ומלח.
אופים עוגה עד שנקבע, מכסה קצוות עם צווארון רדיד אם השחמה מהר מדי, על 60 דקות. מגניב. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה.)
מגישים בטמפרטורת החדר עם קצפת.
כדי להפוך את הקולר לסכל, לקפל חתיכה באורך 12 אינץ 'של רדיד לרצועה עם צדדים גבוהים 3 אינץ'. העמד את הרצועה על מדף התנור סביב צלחת העוגה. לאבטח את הבליטה עם מהדק נייר. הצווארון לא צריך לגעת או לכסות את הקרום כדי להגן עליו.