עוגת דלעת הסוכר של Bakeshop
עוגת דלעת הסוכר של Bakeshop היא צמחוני ומספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. אם יש לך ציפורן טחון, סירופ תירס, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס עוגת שוקולד כפולה.
הוראות
חותכים דלעת חצי לרוחב ולהגדיר בצד לחתוך למטה במחבת 10 על ידי 15 אינץ'.
אופים בתנור 350 עד רך מאוד כאשר לחוץ, על 1 שעה.
כאשר מגניב מספיק כדי לגעת, לגרוף החוצה ולהשליך זרעי דלעת. לגרוף בשר דלעת מקליפה ולהשליך קליפה. בשר טהור חלק בבלנדר; אתה צריך 2 כוסות. לאטום כל תוספת טהורה בשקיות מקפיא פלסטיק להקפיא עד 6 חודשים.
בקערה, להכות כדי למזג את 2 כוסות דלעת טהור, ביצים, סוכר, קינמון, מלח, זנגביל, וציפורן. מערבבים סירופ תירס ושמנת.
הגדר קרום עוגה במחבתות על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. הגדר תבנית אפייה על המדף התחתון של תנור 350.
יוצקים חצי מתערובת הדלעת לתוך כל קרום.
אופים עד מרכזי עוגה בקושי נענוע כאשר בעדינות מזועזע, 50 עד 55 דקות. אם החישוקים קרום להתחיל לקבל כהה מדי, לעטוף אזורים מושפעים עם רדיד.
מגישים חם או קר. אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד 1 יום.