עוגת דלעת חלבית
עוגת דלעת חלבית היא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, מחית דלעת, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דלעת ספייס חלבית, עוגת דלעת חלבית ללא גלוטן מייפל, ו אבני חן דלעת חלבית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים סוכר חום, 1/4 כוס חמאה, ו 1 כפית וניל בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד בשילוב טוב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, לתערובת סוכר; מכים היטב לאחר כל תוספת.
להוסיף דלעת; לערבב היטב. מקפלים בתערובת קמח.
מורחים הבלילה לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
כדי להכין את הציפוי, לשלב 2 כפות חמאה, 1/2 כפית וניל, גבינת שמנת בקערה בינונית; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד בשילוב. בהדרגה להוסיף את אבקת הסוכר, להכות עד בשילוב טוב.
מורחים ציפוי באופן שווה על גבי עוגה.