עוגת דלעת חמאת תפוחים
זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. אם יש לכם חלב התאדה, סוכר חום, ג'ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מערבבים חמאת תפוחים, דלעת, סוכר, מלח ותבלינים בקערה. מערבבים ביצים. בהדרגה להוסיף חלב ומערבבים היטב.
אופים במשך כ 40 דקות או עד סט.
- אם הקרום מתחיל לשרוף, מניחים רדיד פח סביב הקרום ולהוריד את הטמפרטורה של התנור.
תוספת טעימה לפאי הזה היא פרלין פקאן.