קושיקשה
מוכן ב48 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת חמאת תפוחים

עוגת דלעת חמאת תפוחים
זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. אם יש לכם חלב התאדה, סוכר חום, ג'ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים חמאת תפוחים, דלעת, סוכר, מלח ותבלינים בקערה. מערבבים ביצים. בהדרגה להוסיף חלב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4
אופים במשך כ 40 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
- אם הקרום מתחיל לשרוף, מניחים רדיד פח סביב הקרום ולהוריד את הטמפרטורה של התנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
תוספת טעימה לפאי הזה היא פרלין פקאן.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל