זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. אם יש לכם חלב התאדה, סוכר חום, ג'ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים חמאת תפוחים, דלעת, סוכר, מלח ותבלינים בקערה. מערבבים ביצים. בהדרגה להוסיף חלב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4
אופים במשך כ 40 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
- אם הקרום מתחיל לשרוף, מניחים רדיד פח סביב הקרום ולהוריד את הטמפרטורה של התנור.