עוגת דלעת חמאת תפוחים עם ציפוי Streusel
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. אם $1.18 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת דלעת חמאת תפוחים עם ציפוי Streusel יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפינס דלעת תפוחים עם ציפוי Streusel, מאפינס דלעת תפוחים עם ציפוי Streusel, ו לחם דלעת חמאה חומה עם ציפוי streusel.
הוראות
מערבבים סוכר חום וקמח; לחתוך את החמאה עד מתפורר. מערבבים פקאנים קצוצים. תניח בצד.
יוצקים מילוי למחבת פאי מצופה קרום.
אופים 50 עד 60 דקות או עד סכין מוכנס שני סנטימטרים ממרכז יוצא נקי.
הסר עוגה מהתנור ומפזרים Streusel מעל מילוי עוגה . להחזיר את העוגה לתנור, לכסות את הקרום עם נייר, ואופים במשך 15 דקות נוספות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.