עוגת דלעת חמוציות הפוכה
עוגת דלעת חמוציות הפוכה היא צמחוני ומספק כ 9 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, קינמון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת דלעת חמוציות הפוכה, דלעת פקאן חמוציות הפוך עוגה, ו דלעת פקאן חמוציות הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9-in. מחבת מרובעת בשורה התחתונה עם נייר קלף.
בסיר קטן מעל חום בינוני, להמס חמאה.
להקציף בסוכר חום עד מעורבב.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה, באופן שווה המכסה את התחתונה.
בקערה קטנה, לשלב חמוציות ואגוזי מלך; לארגן באופן שווה על תערובת סוכר חום.
בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית, להכות ביצים, דלעת, שמן, וסוכר מגורען עד חלקה. בקערה אחרת, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת דלעת.
מורחים את הבלילה באופן שווה על חמוציות ואגוזים.
אופים עד שיפוד מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 45 דקות.
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב 10 דקות במחבת. תריץ סכין עם להב דק בין העוגה לצדדים של המחבת, ואז תהפוך את העוגה על מגש הגשה.
הסר מחבת קלף, ולתת מגניב לפחות 20 דקות.
מגישים מעט חם או קריר, עם קצפת.