עוגת דלעת חתימה
מתכון חתימת עוגת דלעת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 175 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם תבלין פשטידת דלעת, קרום פשטידת פשטידה בלתי מוסווה, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת דלעת חתימה, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מניחים קרום עוגה על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף גדול.
מערבבים דלעת, חלב, ביצים ותבלינים פשטידת דלעת בקערה גדולה עד חלקה.
אופים 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
אופים 40 דקות יותר או עד סכין מוכנס 1 אינץ ' מן הקרום יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מגישים עם וניל קצפת,אם תרצה.