עוגת דלעת לזרוק
עוגת דלעת לזרוק דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 593 קלוריות. אם יש לך ציפורן טחונה, סירופ מייפל כיתה ב', מחית דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -26 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת דלעת לזרוק, פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את כל החומרים לקרום למעבד מזון ודופק עד לאיחוד; זה צריך להרגיש כמו חול רטוב, ופשוט לבוא יחד.
מורחים את התערובת באופן שווה לתבנית פאי בגודל 9 אינץ', בעזרת קצות האצבעות או בתחתית הזכוכית השטוחה. לחץ היטב על התערובת מעל תחתית ודפנות התבנית.
מניחים את התבנית על המדף האמצעי של התנור ואופים עד שהקרום חום בהיר ויציב למגע, בערך 10 עד 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
מחממים את התנור ל 275 מעלות צלזיוס.
מקציפים יחד את הביצים, החלמונים והסוכרים בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה, הדלעת, השמנת, התבלינים, המלח וזרעי הווניל ומקציפים לשילוב. מסננים את התערובת לקערה.
יוצקים את התערובת המסוננת לקרום הפאי האפוי ואופים עד כמעט להתייצבות, בערך 1 1/2 שעות.
הסר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. מקררים עד להתקררות, אם מעדיפים.
הערה של קוק: המילוי עושה יותר ממה שנדרש כדי למלא את קליפת העוגה. אתה יכול להקפיא את עודף. הכנו אצווה כפולה והיא מילאה 3 קליפות פאי בנוחות רבה.
מערבבים את השמנת, זרעי הווניל, הסירופ והבורבון בקערה צוננת גדולה ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מקשטים כל חתיכת פשטידה עם בובת הקצפת לפני ההגשה.