קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת לזרוק

עוגת דלעת לזרוק
עוגת דלעת לזרוק דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 593 קלוריות. אם יש לך ציפורן טחונה, סירופ מייפל כיתה ב', מחית דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -26 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת דלעת לזרוק, פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מוסיפים את כל החומרים לקרום למעבד מזון ודופק עד לאיחוד; זה צריך להרגיש כמו חול רטוב, ופשוט לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מורחים את התערובת באופן שווה לתבנית פאי בגודל 9 אינץ', בעזרת קצות האצבעות או בתחתית הזכוכית השטוחה. לחץ היטב על התערובת מעל תחתית ודפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
מחבתמחבת
4
מניחים את התבנית על המדף האמצעי של התנור ואופים עד שהקרום חום בהיר ויציב למגע, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מחממים את התנור ל 275 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים יחד את הביצים, החלמונים והסוכרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את החמאה, הדלעת, השמנת, התבלינים, המלח וזרעי הווניל ומקציפים לשילוב. מסננים את התערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ונילוניל
חמאהחמאה
תבליניםתבלינים
קרםקרם
זרעיםזרעים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים את התערובת המסוננת לקרום הפאי האפוי ואופים עד כמעט להתייצבות, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. מקררים עד להתקררות, אם מעדיפים.
6
הערה של קוק: המילוי עושה יותר ממה שנדרש כדי למלא את קליפת העוגה. אתה יכול להקפיא את עודף. הכנו אצווה כפולה והיא מילאה 3 קליפות פאי בנוחות רבה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
1
מערבבים את השמנת, זרעי הווניל, הסירופ והבורבון בקערה צוננת גדולה ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
ונילוניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מקשטים כל חתיכת פשטידה עם בובת הקצפת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת