עוגת דלעת מתובלת עם רוטב קרמל-בורבון
והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 710 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. לך לחנות ותביא סוכר, פקאן, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה בורבון דלעת עם קרום פקאן מתובל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), סופלה דלעת מתובל עם בורבון ורוטב מולסה, ו דלעת מתובל סופגניות אפויות עם רוטב קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ 'מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים. לטחון הראשון 4 מרכיבים במעבד עד תערובת אגוז מקלות יחד. לחץ באופן שווה על החלק התחתון של מחבת.
אופים קרום עד הזהב, על 15 דקות. מגניב לגמרי. לעטוף מחוץ למחבת בשכבה משולשת של רדיד כבד חובה.
באמצעות מיקסר, לנצח גבינת שמנת, סוכר, קליפת לימון בקערה גדולה עד חלקה. לנצח ביצים 1 בכל פעם, ואז דלעת, יוגורט, קמח, וניל, תבלינים, ומלח.
הגדר מחבת springform במחבת צלייה.
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי להגיע לחצי הדרך של עוגת גבינה.
אופים עד 3 אינץ החיצוני לנשוף מעט במרכז מוגדר בשקט, על 1 שעה 15 דקות. קריר באמבט מים 30 דקות.
חותכים מסביב לצדדים של עוגה כדי לשחרר. מקררים במחבת עד קר, כ 4 שעות. כיסוי וצינה לילה.
להביא סוכר, שמנת, חמאה, סירופ תירס, ומלח להרתיח בסיר בינוני עמוק, לטאטא עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני; להרתיח 1 דקה מבלי לערבב.
הסר מהחום. מערבבים בבורבון, אז פקאן. מגניב, ערבוב מדי פעם.
חותכים מסביב לצדדים מחבת; להסיר צדדים.
חותכים עוגת גבינה לטריז, רוטב כפית נגמר.
עוגת גבינה יסודות: כדי למנוע overbeating המילוי, ודא כי כל החומרים הם בטמפרטורת החדר. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, השתמש פילדלפיה-גבינת שמנת המותג. כדי לקבל את פרוסות neatest, לטבול את הלהב של הסכין לתוך כוס מים חמים מאוד לנגב את הלהב חם יבש לפני חיתוך כל טריז של עוגה.