עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת, עוגת שכבות פקאן ספייס עם ציפוי גבינת שמנת, ו חמאה ספייס שכבת עוגה עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה ולשטוף שני מחבתות עוגה 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' -highsides, הקשה על כל קמח עודף.
להקציף הראשון 9 מרכיבים בקערה גדולה.באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח דלעת, סוכר, ושמן בקערה גדולה אחרת.
מוסיפים ביצים 1בזמן, מכה כדי לשלב ביןתוספות.
להוסיף תערובת קמח; לנצח על מהירות נמוכה רק כדי להתמזג.מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
אופים עוגות עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, על 33 דקות.מגניב מחבתות 10 דקות. הפוך על מתלה, ואז להפוך את הצד העליון למעלה מגניב לחלוטין.
מפזרים 1/2 כוס אבקהסוכר מעל החלק התחתון של מחבת nonstick קטנה.מבשלים מעל חום בינוני עד שהסוכר נמס (לא מערבבים). המשך לבשל עד sugarturns ענבר עמוק, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות. בזהירות לערבב 1/2 cupcream, וניל, ומלח (תערובת יהיה bubblevigumly). מערבבים עד כל bitsdissolve קרמל. מערבבים הנותרים 1 כףקרם. מסננים לתוך קערה קטנה. קרמל מגניב לטמפרטורת החדר.
לנפות שאריות אבקת סוכר intomedium קערה. באמצעות מיקסר חשמלי, beatcream גבינה וחמאה בקערה גדולה.בהדרגה להכות באבקת סוכר. מקציפים קרמל. כיסוי וציפוי צמרמורת untilfirm מספיק כדי להפיץ, על 2 שעות.
באמצעות סכין משונן ארוך, לקצץ עגולות מעוגות.
מניחים שכבת עוגה 1 על כוס קפה, בצד לחתוך למעלה.
מניחים שכבת עוגה שנייה,לחתוך את הצד למטה, על גבי ציפוי. מכסים את החלק העליון ואת הצדדים של cakewith נותר ציפוי, יצירת חלקהפרצוף. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. כיסוי עם כיפת עוגה או צינת bowland גדולה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2hours לפני ההגשה.
מפזרים קליפת תפוז מסוכרת מעל העוגה.
* זמין עונתית ברוב הסופרמרקטים וכל השנה בחנויות מזון מיוחדות ומן chefshop.com.