קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עוגת דלעת סקווש

עוגת דלעת סקווש
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}.

הוראות

1
הכן את הסקווש: למלא מחבת עמוקה עם 1/2 אינץ ' של מים. רבע מחית הדלעת וגורף את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הניחו את חתיכות הסקווש בתוך המים. מכסים את החלק העליון בחוזקה בנייר כסף וצולים ב 400° פרנהייט במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד הבשר הוא מזלג מכרז. היזהר בעת הסרת רדיד, האדים יכולים לשרוף אותך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
הפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 177°. מאפשרים לסקווש להתקרר, לגרד אם מן העורות, ומניחים 4 כוסות של בשר סקווש בקערה של מעבד המזון עם חלב מרוכז ממותק. מחית במעבד המזון במשך 3 דקות, עוצר לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים. התערובת צריכה להיות חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיפים את הביצה וחלמונים נוספים, הסוכר, התבלינים והמלח, ומעבדים עוד דקה, מגרדים את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים את התערובת לתוך הקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
אופים את העוגה על המדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 40 דקות, מסתובב כל עשר דקות כדי למנוע שריפה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים עד פחזניות המילוי מעט ומושך מן הקרום קצת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. למעלה עם קצפת או מרשמלו (brulee המרשמלו תחת המטגן או באמצעות לפיד).
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם