עוגת דלעת סקווש תבלינים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 423 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח מאפה, וניל, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת קלויה מצופה תבלינים, דלעת קלויה חמישה תבלינים מייפל, ו אטריות אורז עם דלעת סקווש וחמישייה-ספייס שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו ולהסיר זרעים.
מניחים את חצאי הסקווש, לחתוך את הצד, על תבנית אפייה, ולאחר מכן לכסות בנייר כסף ואופים עד במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, 20 עד 30 דקות. לחשוף ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להשתמש בכפית כדי לגרוף את הדלעת מבושל מן הקליפה. מחית במזלג. למדוד 1 כוס של הסקווש ולהניח בצד כל שנותר לשימוש עתידי (ראה הערות).
חמאה 8-by 8-in. תבנית אפייה ולהניח בצד.
בקערה קטנה, לשלב קמח, allspice, קינמון, אגוז מוסקט, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתייה ופלפל. תניח בצד.
עם מערבל, שמנת יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עד חלקה וקצת רכה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים במשך 30 שניות לאחר כל תוספת.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים לשלב. מערבבים בכוס מחית סקווש.
מוסיפים את תערובת הקמח שנותרה ומערבבים מספיק כדי לשלב.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכנה ואופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
מגישים רגיל או עם אבק של אבקת סוכר או מנה של קצפת.