עוגת דלעת עם ציפוי חמאה-רום
עוגת דלעת סקווש עם ציפוי חמאה-רום הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תבלין פשטידת דלעת, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת דלעת עם ציפוי חמאה-רום, דלעת קישואים Muf-עוגה עם ציפוי טחינה אפרסמון, ו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. ריסוס התחתון הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח סוכר חום, שמן, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. במהירות נמוכה, לנצח בקמח, סודה לשתיה, תבלין פשטידת דלעת ומלח עד מעורב.
להוסיף חלב חמאה; לנצח על מהירות נמוכה עד מעורב. הכה במהירות בינונית 1 דקה יותר. מערבבים בסקווש, חמוציות ואגוזי לוז.
אופים 45 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח חמאה וגבינת שמנת על מהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים רום ואבקת סוכר; לנצח על מהירות נמוכה עד מעורב. לנצח על מהירות בינונית עד חלקה וקרם. עוגת פרוסט.
מפזרים 1/4 אגוזי לוז כוס. חנות מכוסה במקרר.