עוגת דלעת פיקנטית עם נתחי שוקולד
עוגת דלעת פיקנטית עם נתחי שוקולד היא ללא גלוטן ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תערובת עוגת תבלינים, גבינת שמנת פילדלפיה, ציפוי קצפת מגניב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת דלעת פיקנטית עם נתחי שוקולד, Paleo דלעת קישואים ברים עם נתחי שוקולד, ו עוגת בננה אגוזים עם נתחי שוקולד חלב.
הוראות
הכן את הבלילה עוגה לפי ההוראות על החבילה, הפחתת מים 1/2 כוס והגדלת שמן 1/2 כוס.
מוסיפים חצי גבינת שמנת, דלעת ותבלינים; לנצח עד מעורבב. מערבבים בשוקולד.
יוצקים לתוך משומן ומשוריין 12 כוס מחבת צינור מחורץ או מחבת צינור 10 אינץ'.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת 10 דקות. שחרר עוגה מצדדים של מחבת עם סכין. הפוך על מתלה חוט; להסיר בעדינות מחבת. עוגה מגניבה לגמרי.
מערבבים גבינת שמנת נותרת עם שוט מגניב וסוכר עד מעורבב; מורחים על עוגה.