והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 673 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, סירופ תירס, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו קוקטיילים ריבה: חמאת דלעת + ויסקי חיטה, פודינג לחם דלעת עם רוטב שמנת ויסקי, ו עוגת שוקולד ויסקי Bundt עם רוטב קרמל ויסקי (מתכונים דומים).
מחממים את התנור ל 163°. משמנים מחבת עוגה springform 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות עד 3/16 אינץ'. קמח קל מאוד את החלק העליון של הבצק ומקפל אותו לרבעים. בזהירות למקם את הבצק במחבת עוגה משומנת. לחץ בחוזקה במקום לקצץ את הקצוות. צ ' יל במשך 15 דקות.