עוגת דלעת פקאן עם רוטב חמאת ויסקי
והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 673 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, סירופ תירס, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו קוקטיילים ריבה: חמאת דלעת + ויסקי חיטה, פודינג לחם דלעת עם רוטב שמנת ויסקי, ו עוגת שוקולד ויסקי Bundt עם רוטב קרמל ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב.
מוסיפים את החמאה ומשלבים עם קצות האצבעות עד שהתערובת דומה מאוד קמח תירס גס.
מפזרים את המים על תערובת הקמח כף במרווחים, ערבוב ברציפות עם מזלג. טופס את הבצק לתוך כדור וצינה במקרר במשך 1 שעה.
מערבבים את כל החומרים ביסודיות בקערה בינונית; להפריש.
מערבבים את כל החומרים ביסודיות בקערה בינונית; להפריש.
מחממים את התנור ל 163°. משמנים מחבת עוגה springform 8 אינץ'.
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות עד 3/16 אינץ'. קמח קל מאוד את החלק העליון של הבצק ומקפל אותו לרבעים. בזהירות למקם את הבצק במחבת עוגה משומנת. לחץ בחוזקה במקום לקצץ את הקצוות. צ ' יל במשך 15 דקות.
כפית את מילוי הדלעת למחבת, מתפשט באופן שווה כדי להפיץ. בעדינות לשפוך את סירופ פקאן על גבי.
אופים עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 45 דקות. מגניב ומגישים עם
ממיסים את החמאה בחלק העליון של דוד כפול להגדיר על מים רותחים בעדינות.
לנצח את הסוכר והביצה בקערה קטנה עד מעורבב. מערבבים את תערובת הביצים לתוך החמאה.
מוסיפים את המים החמים ומערבבים עד שהתערובת מצפה את גב הכף, כ -7 דקות.
הסר מן הדוד הכפול ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מוסיפים את השמנת והוויסקי.
מתכון מותאם מטעמים חדשים מטקסס על ידי סטפן Pyles, 1998 קלרקסון פוטר