עוגת דלעת קישואים
אם יש לכם ביצים, אגוז מוסקט טחון, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת דלעת טבעונית רכה עם דלעת ספייס קרם חמאה זיגוג, עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, ו עוגת דלעת עם גלידה מרווה ודלעת דובדבן קומפוט.
הוראות
גריז וקמח 2 9 מחבתות עוגה אינץ או 10x13 פאן ולהניח בצד.מחממים תנור ל 350 מעלות.מקציפים ביצים כדי למזג, מוסיפים שמן, סוכר ווניל.להמשיך להכות עד עבה קצף.מערבבים בקישואים ודלעת.
מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת.מערבבים תערובת יבשה בעדינות לתוך תערובת קישואים רק עד מעורבב.
אופים במשך 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.למעלה עם ציפוי גבינת שמנת.ציפוי גבינת שמנת:.לשים את החומרים זיגוג במעבד מזון ומערבבים עד שמנת להוסיף שמנת חמוצה כדי להפוך אותו creamier במידת הצורך.לחץ צנוברים לצדדים של עוגה.תאכל!