עוגת דלעת קלאסית עם קרם פקאן ומייפל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת דלעת פקאן פיצה קינוח עם שמנת מייפל מוקצפת, מייפל ופאי פקאן קלוי עם קצפת מייפל, ו עוגת דלעת פקאן מייפל.
הוראות
מניחים את חתיכות הדלעת בקערה גדולה למיקרוגל. כיסוי, ואז לבשל על גבוה (850W) במשך 15 דקות או עד רך. עצה למסננת לנקז, ואז לעזוב להתקרר.
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק לעובי של מטבע 1 כך רחב מספיק כדי קו פח 25cm טארט. להקל על המאפה לתוך התיק, לוודא שיש בליטה, ואז להירגע במשך 30 דקות.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
קו המקרה עם נייר כסף אפייה שעועית, ואז לאפות עבור 15-20 דקות.
הסר רדיד ושעועית, ואז לבשל במשך 10 דקות נוספות עד המאפה הוא זהוב. הפעל תנור עד 160C / מאוורר 140C / גז
בינתיים, במקום דלעת, סוכר, ביצים, שמנת ותבלינים במעבד מזון, ולאחר מכן להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך מאפה אפוי, ואז אופים עבור 1 hr עד המילוי יש התנפח במרכז (זה ישקע כפי שהוא מתקרר).
הסר מפח, ואז להשאיר להתקרר.
מקציפים את הקרם עם סירופ מייפל עד מעובה, ואז לקפל את הפקאן.
מגישים כפיות של קרם עם פרוסות של העוגה.
יין מומלץ: יין קרח, מוסקטו, Vin Santo
יין קרח, מוסקטו ו-וין סאנטו הם בחירה מצוינת לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם הערות של אפיית תבלינים ואגוזים, כך שהוא זוגות ממש טוב עם קינוחים מתובל דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לך לבזבז, יין קרח. אתה יכול לנסות Renwood אמדור קרח, קרח יין. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
![Renwood Amador קרח, קרח יין]()
Renwood Amador קרח, קרח יין
תות, קליפת תפוז, פריך