עוגת דלעת שלישית
עוגת דלעת השלישי יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 542 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם אבקת אפייה, אגוזי מלך, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. נסו חטיפי דלעת השלישי, עוגיות דלעת השלישי, ו עוגה אחת-שתיים - שלוש-ארבע עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית עוגת צינור בגודל 9 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים יחד קמח, סוכר, ביצים, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה, שמן צמחי ודלעת. מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס ואגוזי המלך.
יוצקים לתבנית עוגת צינור.
אופים בתנור שחומם מראש 60 עד 75 דקות, או עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "