עוגת האגס הטובה ביותר של ברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי האגס הטוב ביותר ברי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 394 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בורבון אגס, אגס ברי גאלט, ו פאי פירות יער פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 ° F. בקערה בינונית, מערבבים 2 כוסות קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור; לחלק מאפה לשניים. על משטח מקומח קלות, לעצב כל חצי לתוך עגול שטוח.
לגלגל סיבוב אחד של מאפה, באמצעות מערוך מקומח, לתוך מעגל 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ תלוי קצה 1 אינץ ' מ שולי הצלחת.
בקערה קטנה, מערבבים סוכר, 1/3 כוס קמח והקינמון.
מניחים אגסים בצלחת עוגה מצופה מאפה.
מפזרים תערובת סוכר על אגסים. למעלה עם חמוציות.
חותכים חמאה לחתיכות קטנות; מפזרים מעל מילוי.
לגלגל סיבוב אחר של מאפה; לחתוך לרצועות על 1/2 אינץ ' רחב. כדי להפוך את הסריג העליון, במקום על 7 רצועות על פני מילוי צלחת עוגה. לארוג רצועה צולבת דרך מרכז על ידי קיפול ראשון בחזרה כל רצועה אחרת של 7 הרצועות הראשונות. המשך אריגה, קיפול רצועות חלופיות בחזרה לפני הוספת כל רצועה צולבת, עד הסריג הושלם. (כדי לחסוך זמן, מניחים מחצית שנייה של רצועות לרוחב על פני רצועות ראשונות במקום אריגה.) קצוות קצוות של רצועות. מקפלים קצה גזוז של מאפה תחתון על הקצוות של רצועות. לחץ על קצה עם מזלג.
בקערה קטנה, לערבב ביצה לבן 1 כפית מים; מברשת על גבי מאפה סריג. כיסוי קצה של מאפה עם רצועת 2-3 אינץ ' של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת; להסיר רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה.
אופים 40 עד 50 דקות או עד הקרום הוא חום ומיץ מתחיל בועה דרך קרום הסריג.