עוגת האוכמניות של סבתא
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אוכמניות של סבתא. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 350 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, מאפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פירורים אוכמניות, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מרדדים חצי מאפה קו מחבת פאי 9 אינץ'; לקצץ את הקרום לשפת המחבת. כיסוי רופף עם ניילון נצמד ומקרר.
מערבבים סוכר, טפיוקה וקינמון. לזרוק תערובת סוכר עם אוכמניות בקערת ערבוב ומפזרים מיץ לימון.
בואו לעמוד חמש עשרה דקות. בינתיים, מרדדים את הקרום העליון למעגל 10 אינץ'.
יוצקים תערובת אוכמניות לתוך קליפת עוגה צוננת נקודה עם חמאה.
מוסיף את רצועות המאפה אחד בכל פעם, אריגת סריג. קצוות חליל.
מניחים עוגה על תבנית אפייה כדי לתפוס טיפות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 50 דקות, עד המילוי הוא מבעבע והקרום הוא חום בהיר. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.